Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Πανούση - Απειλές από νονό της νύχτας και φόβοι για τη ζωή του

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Πανούση - Απειλές από νονό της νύχτας και φόβοι για τη ζωή του Facebook Twitter
1

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Πανούση καθώς απόψε το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα επιπλέον στοιχεία από τις "καυτές" συνομιλίες που κατέθεσε χθες ο πρώην Υπουργός.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, απειλές και από ποινικούς κρατούμενους δεχόταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, πολύ γνωστός κακοποιός φέρεται να έχει καταγραφεί από την ΕΥΠ να λέει "θα του λιώσω το κεφάλι" μιλώντας για το Γιάννη Πανούση. Στη συνέχεια των αποκαλύψεων από το ΜΕGA, αναφέρεται πως ο ίδιος ο Πανούσης είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του σε βουλευτή της ΝΔ. Όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο ο κος Πανούσης απάντησε: "Τρελάθηκες; Αν γυρίσω πίσω θα με σκοτώσουν. Θα πάρω σύνταξη και θα τα γράψω σε βιβλία".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μαλιστα.Επτα μηνες υπουργος,και μαλιστα "προστασιας του πολιτη",δεν προσεφυγε στην δικαιοσυνη,ως θα ωφειλε.Δεν ειπε τιποτα περι διασυνδεσεων με τρομοκρατες,απειλων κατα της ζωης του,διαφθορας στην αστυνομια,κλπΕναμιση μηνα μετα τις τελευταιες εκλογες,χωρις να ειναι πλεον υπουργος,ανοιξε το στομα του και δεν σταματαει να μιλαει.Ξεκινωντας απο τα ΜΜΕ ,βεβαια,οχι απο την Δικαιοσυνη.Το θεμα δεν ειναι απλο.Δεν ειναι μονον αν οσα λεει ειναι αληθεια και αν υποστηριζονται απο στοιχεια.Εξυπνος ανθρωπος ειναι,αρα τα στοιχεια θα υπαρχουν.Εξ ισου σημαντικη ειναι και η επιλογη της "χρονικης στιγμης",μετα την μακρα περιοδο αναμονης/αδρανειας.Διοτι γεννα αναποδραστα το ερωτημα,ανεξαρτητως του τι λεει ο ιδιος.Εαν ειχε τοποθετηθει εκ νεου υπουργος,σε καποιο αλλο υπουργειο,θα επραττε τα ιδια ; Η η "περιοδος αναμονης"θα επεκτεινετο επ'αοριστον,η μαλλον μεχρις οτου "μεταβληθουν οι συνθηκες" ;Το να εχεις στα χερια σου τετοια στοιχεια και να τα χρησιμοποιεις -προσφευγοντας στην δικαιοσυνη- "κατα το δοκουν" μπορει να επισυρει πολλες εξηγησεις.Πολλους χαρακτηρισμους.Οι περισσοτεροι απο τους οποιους δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιηθουν δημοσιως ευκολα.Εξαιρεση μαλλον αποτελει ενας αγγλοσαξωνικος χαρακτηρισμος."Leverage".