Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πάει ν' αυτοκτονήσει καλύτερα;

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πάει ν' αυτοκτονήσει καλύτερα; Facebook Twitter
4

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες Πανούση.

 «Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!», δήλωσε ο κ. Μανιός στο Βήμα fm.

Απέδωσε δε τις καταγγελίες του πρώην υπουργού «σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

«Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι», πρόσθεσε ο κ. Μανιός.

«Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε “έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια”. Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις», πρόσθεσε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πες το μας ρε φίλε και είχαμε ανησυχήσει ότι "υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας".Τώρα που μας διαβεβαίωσες εσύ ότι είναι όλα φαντασιοπληξίες ησυχάσαμε.