ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2015 | 21:38

Να το στείλω ή να μη το στειλω

Και να τωρα μου ηρθε παλι αυτη η επιθυμια να του στειλω απλώς πως μου λείπει. Τίποτα άλλο, Έχουν περάσει τρια χρονια , τον ειδα μια φορά τυχαια πριν καποιους μηνες. Χωρισαμε με δικη μου πρωτοβουλια , δεν θελω επανασύνδεση, απλα μου λείπει κάποιες φορες τόσο κ ακόμα τον νιωθω δικό μου άνθρωπο, κ ας μην είναι πουθενα. Είναι αλλού εδω και δύο χρονια περιπου. Δεν με ενοχλει. Απλά μου λείπει κ θελω να το πω. Να το στείλω το ρημαδι;
4
 
 
 
 
σχόλια
να στειλεις! απλα πραγματα! απο τη στιγμη που το θες το κανεις, το πως θα το παρει δικη του ευθυνη! Εγω καθυστερησα με τις σκεψεις πολυ να το κανω, αν κ τελικα το εκανα!
Προσφατα βρεθηκα κ γω σ αυτη τη θεση. Εστειλα ομως. Απαντηση δεν πηρα αλλα ξερω οτι το ειδε. Οσο περισσοτερο το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ θα σε καιει.
Αν ξέρεις ότι δεν θα επηρεάσει άσχημα είτε εσένα, είτε εκείνον δε βλέπω το λόγο να μην το κάνεις. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι άνθρωποι που σήμαιναν κάτι για σένα/ σήμαινες κάτι γι αυτούς σε σκέφτονται ακόμα και λείπεις από τη ζωή τους.(Έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, αλλά δεν έστειλα γιατί ήξερα πως θα έκανα το άλλο άτομο να νιώσει άσχημα και να ελπίζει για κάτι που δεν θα γινόταν.)
Scroll to top icon