Μπέζος: Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους

Μπέζος: Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους Facebook Twitter
56

Για το σύμφωνο συμβίωσης και τη δυνατότητα των ομόφυλων ζευγαριών να κάνουν και να υιοθετούν παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του ως προς την υιοθεσία και τη συμφωνία του σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης.

«Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης χωρίς συζήτηση και έχω και πάρα πολλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι και με μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο έργο πίσω τους, όμως το θέμα του παιδιού είναι πολύ λεπτό και δεν μπορεί να απαντά κανείς, έτσι, ελαφρά τη καρδία. Δεν συμφωνώ προς το παρόν» σημείωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «προτιμότερο θα ήταν τα παιδιά να είναι σε ένα ζευγάρι ετεροφυλοφίλων παρά σε ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων».

Πολιτισμός
56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας» - Ποια έργα βανδαλίστηκαν

Πολιτισμός / Εθνική Πινακοθήκη: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας» - Ποια έργα βανδαλίστηκαν

Σε έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση, τονίζοντας πως πρόκειται για πλήγμα στη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης
LIFO NEWSROOM