Ο Β. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 ευρώ και την εταιρία στη Βουλγαρία

Ο Β. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 ευρώ και την εταιρία στη Βουλγαρία Facebook Twitter
12

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε με 16.500 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης για τη συμμετοχή του στις γιορτές της Παλιάς Πόλης, τον Σεπτέμβριο του 2015, με παραστατικό εταιρείας με βουλγαρικό ΑΦΜ και έδρα τη γειτονική χώρα, ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε δημοσίως επί του θέματος.

Αφού αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας "Σε αυτή την παράσταση πήραμε σκηνοθέτη από τη Βουλγαρία, Παντελή Βούλγαρη τον λένε", στη συνέχεια δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για τη συμφωνία" συμπληρώνοντας πως ξέρει να ξεχωρίζει "τι είναι νόμιμο και τι ηθικό". "Αν το γνώριζα, ειλικρινά, θα είχα αντιδράσει" τόνισε ο Β. Παπακωνσταντίνου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το ποσό της αμοιβής, ο ίδιος σχολίασε: "Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι φορολογημένη ήδη. Τα λεφτά δεν είναι 16.500 ευρώ, είναι τα μισά, 8.000 ευρώ και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μακάρι να είχα τέτοια μεροκάματα!".

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM