Λαμπρά νέα για την επανάσταση σήμερα

Λαμπρά νέα για την επανάσταση σήμερα Facebook Twitter
Ο αρμόδιος υπουργός Σκουρλέτης δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται εκτός αν πρόκειται για την υπογραφή Μνημονίου
3

Λαμπρά νέα για την επανάσταση σήμερα Facebook Twitter

 

Λαμπρά νέα για την επανάσταση σήμερα, η Eldorado Gold ανακοίνωσε την αναστολή των εργασιών στις Σκουριές, οπότε μπορούμε τώρα άνετα στον ίδιο χώρο να βάλουμε 3 Δημόσιες υπηρεσίες και να διορίσουμε τουλάχιστον 12 συζύγους/παιδιά/συνυφάδες βουλευτών της συμπολίτευσης. Ο αρμόδιος υπουργός Σκουρλέτης δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται εκτός αν πρόκειται για την υπογραφή Μνημονίου οπού εκεί όχι μόνο εκβιάζεται αλλά κάνει και τον εκβιασμό σημαία με κάτι γραφικά #this_is_a_coup και έκτοτε μόλις ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο, ο αρμόδιος υπουργός καλεί σε διαδηλώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο που ο ίδιος εισηγείται διότι είναι προϊόν εκβιασμού. Στο τέλος η υπουργάρα κατηγόρησε και την εταιρεία ότι λειτουργεί χωρίς άδεια, την άδεια την οποία ο ίδιος αρνείται πεισματικά να χορηγήσει. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL.

 

 


Έχει μεγάλες περιβαλλοντικές ευαισθησίες η κυβέρνηση βλέπεις, τόσο μεγάλες που ο Υπουργός Άμυνας φωτογραφήθηκε καμαρώνοντας σα γύφτικο σκερπάνι με προστατευόμενο είδος καρχαρία που είχε μόλις σκοτώσει με την παρέα του. Άστραψε και βρόντηξε η WWF, κανείς όμως δεν παρεξηγεί τον Πάνο που σαν άλλη Ριάνα κανει ό,τι κουλό του κατέβει επειδή είναι μια αληθινή ντίβα(νοκασέλα).

 

 


Έχασε τελικά ο Μεϊμαράκης τον οποίο στήριζε ο Καραμανλής και μετά και από την εξαιρετική του παρέμβαση υπερ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου στο οποίο το ΝΑΙ πήρε 38%, καταλάβαμε γιατί ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει στάση ζωής το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

 

 


Άβυσσος μας χωρίζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε η Φώφη, μια άβυσσος τόσο τεράστια που τα μισά στελέχη του υπολείμματος του ΠΑΣΟΚ την έχουν ήδη περάσει και τα άλλα μισά παίρνουν φόρα για να την πηδήξουν. Το πρόβλημα Φώφη μου είναι ότι δεν σε χώριζε τίποτε από τον Βενιζέλο όταν έκοβε τον ΓΑΠ παϊδάκια και κάπως έτσι το ΠΑΣΟΚ έγινε μια ανάμνηση γλυκιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.

 

 


Ο οποίος ΓΑΠ χωρίζει τελικά και σχεδιάζει να ξεπεράσει την κατάθλιψη καπηλατώντας μέχρι τη Γη του Πυρός και πίσω, φορώντας κάτι σούπερ μοντέρνα ποδηλατικά κολάν που του αγόρασε η μαμά του, η μοναδική γυναίκα που αγαπά πραγματικά τον κάθε έλληνα άντρα.

 

 

 

 

Στο χτεσινοβραδυνό Ενικό ο Χατζηνικολάου και το μαλλί του είχαν καλεσμένο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όπου τελέσθηκε το σεμνό μνημόσυνο του Καραμανλισμού σε μια εκπομπή πιο άβολη κι από καναπέ των 120 ενωμένων εργοστασίων. Ο Βαγγέλης μας εξήγησε ότι σιγά μωρέ, και τι έγινε που έχασε, ενώ ο Νίκος μας εξήγησε ότι δε φταίει ο Καραμανλής για την ήττα. Στο τέλος αντί για κόλυβα o Ευάγγελος Αντώναρος σέρβιρε αντίδωρα που ειχε πλάσει ο Εφραίμ ο Βατοπεδίτης με τα χεράκια του και ολόκληρο το κοινό της εκπομπής διορίστηκε σε STAGE.

 

 


Σε υποβαθμισμένη συνοικία της Αθήνας θα μεταφερθούν τα γραφεία της ΝΔ, δηλαδή οπουδήποτε.

 

 


Δεν είναι πια μαζί μας ο άνθρωπος που στο mug shot του είναι πιο κομψός από το όλο το σημερινό σταρ σύστεμ μαζί. Αφού σκηνοθέτησε ακόμα και το θάνατο του και παρέδωσε ένα αλμπουμ αριστούργημα, αναχώρησε για το διάστημα από όπου είχε άλλωστε έρθει. Δεν ταιριάζουν κλάματα στον David γιατί αν υπάρχει ένας τρόπος να νικήσεις τον θάνατο, αυτός είναι να φτιάξεις την τέχνη που γέννησε ο Bowie. Εμείς ας χορέψουμε για μια ακόμη φορά το Sound & Vision.

 

 


Έξαλλος ο δήμαρχος Πατούλης μηνύει τους Ράδιο Αρβύλα για το σατιρικό βίντεο στην εκπομπή τους την οποία δε βλέπω γιατί έχω κάποια τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που λειτουργούν και είναι κρίμα. Το σκεπτικό της μήνυσης είναι ότι στο βίντεο δεν υπήρχε αρκετό χρυσό και η κυρία Πατούλη θίχτηκε πολύ. Τα χρήματα της αποζημίωσης θα διατεθούν στο σύλλογο εξόντωσης μινιμαλιστών Νοτίου Ελλάδος.

 

 

 

Χρυσή και η σφαίρα που απονεμήθηκε στον ΝτιΚάπριο ο οπόιος φαίνεται ότι θα το πάρει τελικά το Όσκαρ αν και  η αρκούδα έπαιζε πολύ καλύτερα από κείνον στο ομολογουμένως εξαιρετικά καλογυρισμένο τελευταίο φιλμ του Ιναρίτου.

Διάφορα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Ήταν μεγαλειώδης βλακεία του Καμμένου η φωτο με τον καρχαρία!Μεγαλειώδης βλακεία αν όχι κάτι άλλο είναι η στήριξη στην καταστροφή της Χαλκιδικής για να κάνει πλιάτσικο μια εταιρία για μερικά χρονάκια!Καλύτερα να μελετήσετε το θέμα κύριε παρά να λέτε ό,τι να'ναι διότι εκτίθεστε!