ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2016 | 18:16

προβλημα

Μενω με τους γονεις μου. Η μητερα μου οποτε με βλεπει ολη την ωρα ερχεται μπροστα μου και η θα μου βριζει τον πατερα μου η θα με φορτωνει με ολα τα προβληματα του σπιτιου. Και οποτε δει μπροστα της τον πατερα μου παντα μα παντα τσακωνονται. Τον βριζει, εκεινος κανει κινηση να την χτυπησει και εγω προσπαθω να τους χωρισω μην γινει κανενα κακο. Προσφατα βρηκα δουλεια. Λιγα τα λεφτα αλλα σκεφτομαι να νοικιασω και να φυγω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη την χρονια κατασταση και εχω και τα δικα μου προβληματα για τα οποια δεν νοιαζεται κανεις. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι μηπως δεν ειμαι στο σπιτι να τους χωρισω και την χτυπησει και οχι μονο. Απο την αλλη δεν θελω και να την παρω μαζι μου. Δεν αντεχω αλλο να μου λεει τα ιδια και τα ιδια του τυπου δεν εχω λεφτα για εκεινο, πως θα πληρωσω το αλλο, ποναω εδω, ο πατερας σου ειναι ετσι η εκανε εκεινο, που στελνεις μηνυματα, τι κοιταζεις στον υπολογιστη, που πας, ποτε θα ερθεις, γιατι κοιμασαι ακομα, γιατι εκανες παλι μπανιο, κλ. Θελω να ζησω μονη μου, θελω την ησυχια μου. Που να την αφησω ομως μαζι του που την αλλη φορα που ελειπα την εστειλε στο νοσοκομειο για ραματα στο κεφαλι; Ειναι εξηντα χρ ανεργη και δεν μπορει να νοικιασει μονη της. Δεν ειμαι καλα. Εχω κουραστει ψυχολογικα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Την επομενη φορα που θα τη χτυπησει να κανεις καταγγελια και να παει αυτοφωρο ο πατερας σου μπας και φοβηθει λιγακι. Γιατι μετα θα την κλαιτε.Βημα δευτερο απευθυνεσαι σε ειδικες γραμμες υποστηριξης για τη μητερα σου, βημα τριτο φευγεις απο το σπιτι. Δε μπορεις να ζησεις ολη σου τη ζωη με αυτο το φοβο.
Για το θέμα της μαμάς σου μπορείς να ζητήσεις αρχικά έστω κ τηλεφωνική συμβουλή από συλλόγους κακοποιημένων γυναικών π.χ "καταφύγιο γυναίκας" ή "Ελπίδα Ζωή". Θα μιλήσεις με επιστήμονες κοινωνικούς λειτουργούς ή ψυχολόγους κ.τ.λ.Άκου προσεκτικά τι θα σου πουν κ μετά πράξε
Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα διότι την δουλειά την πηρες τωρα και ισως μείνεις ξεκρέμαστη με αποτελεσμα λογω έλλειψης χρηματων να αναγκαστεις να γυρισεις στο σπιτι. Και στο λεω αυτο γιατι τετοιοι βαρεμένοι που ειναι οι γονεις σου μπορει να μην σε αφησουν να ξαναγυρισεις πισω. Μάζεψε μερικά χρήματα και φυγε απο εκει μεσα το συντομότερο δυνατον!
Scroll to top icon