Η κυβέρνηση καταργεί την αρμοδιότητα του ΕΣΡ στις άδειες των τηλεοπικών καναλιών

Η κυβέρνηση καταργεί την αρμοδιότητα του ΕΣΡ στις άδειες των τηλεοπικών καναλιών Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Στην κατάργηση των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , με νέα ρύθμιση που περιλαμβάνεται στην τροπολογία η οποία κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία την Παρασκευή.

Με τη ρύθμιση του αρμόδιου υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά,  μεταφέρεται στη Βουλή και στο Σώμα (ουσιαστικά στο συνασπισμό που διαθέτει την κυβερνητική πλειοψηφία) η αρμοδιότητα για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Ωστόσο, εξαιτίας του ότι το κείμενο της τροπολογίας δεν έχει ακόμα κατατεθεί στη Βουλή, πολλοί εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης αντιδρούν, εκφράζοντας ανοιχτά την απορία και τον προβληματισμό τους για τη βιασύνη που παρατηρείται στην κατάθεση και την ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Προς το παρόν, και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την τροπολογία από τα κόμματα της μείζονος ή της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η τελευταία "σοβιετία" της Ευρώπης..Είναι τρομακτικό όταν συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι δεν είναι γραφικότητα αλλα μια πραγματικότητα που έρχεται οργανωμένα με Γκεμπελικό τρόπο και περιορίζει πονηρά τα ελεύθερα πεδία σκέψης. Ξεκίνησε απο την ήδη εξαθλιωμένη παιδεία ,συνέχισε με τον πολιτισμό και την κρατική διοίκηση και κλείνει με τον έλεγχο των μέσων. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω σερβίρονται ως το "νέο" και πείθουν ακόμη μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Μπλέξαμε....