ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2016 | 01:17

Οσο περναει ο καιρος

Καταλαβαινω ολο και λιγοτερο τους αλλους. Βασικα, δεν ψαχνω τα πως και τα γιατι και σκεφτομαι οτι ειμαι ενα χαλι. Κυριως απροθυμο χαλι για να προσπαθησει. Δεν μου αρεσει ολο αυτο το ζητημα της ελλειψης εργασιας. Θυμαμαι ποσο αγχωτικο ηταν να διαβαζω τα σταφυλια της οργης. Αλλα περιεγραφε μια αλλη πραγματικοτητα που μονο με τη φαντασια γευομουν. Και τωρα, μεγαλωνω τοσο ανουσια και δεν ξερω που ειναι τα κερατα για να τα πιασω. Δεν με πειραζει που δεν βγαινω. Δεν με πειραζει η μονιμη κακη κατασταση στο σπιτι. Δεν με πειραζει που βλεπω ελαχιστα τις φιλες μου. Δεν με πειραζει που νιωθω να γερναω. Δεν με πειραζουν πολλα. Αλλα με πειραζει που δεν εχω διαθεση να γευτω τη ζωη οπως καποτε παρα μαραζωνω. Το παλευω απο κει το παλευω απο δω αλλα ρε παιδες οσο κι αν απεχθανομαι την κουβεντα να γυρνα στο υλικο: μου λειπει μια δουλεια ως μαννα εξ ουρανου, μη σας πω και σε αλλο ουρανο. Χρειαζομαι καθοδηγηση. Δεν την ειχα ποτε και απο παιδι εμαθα να μη ζηταω βοηθεια γιατι απλουστατα κανεις δεν θα ειναι εκει για μενα οταν θα εχω αναγκη πραγματικη. Και εχω κουραστει να βαλτωνω. Ειλικρινα. φθορα απο δω. Φθορα απο κει και διεξοδοι τιποτα. Μονο υποχρεωσεις υπαρχουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν κατάλαβα καλά σου αρέσει το διάβασμα αν όντως είναι έτσι υπάρχουν πολλά βιβλία που θα σε βοηθήσουν τοσο, όσο δε φαντάζεσαι. Επαγγελματικά κ προσωπικά. Tony Robbins , Brian Tracy , Hay Louise είναι μερικοί απ'αύτους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Πιστεύω πολύ στη δύναμη του ανθρώπου κ αλήθεια ποτέ δεν είναι αργά. Η ζωή είναι ωραία , μη το ξεχνάς! Εύχομαι τα καλύτερα :)
Scroll to top icon