Το 40% των Γερμανών ζητά από τη Μέρκελ να παραιτηθεί

Το 40% των Γερμανών ζητά από τη Μέρκελ να παραιτηθεί Facebook Twitter
1

Tην παραίτηση της καγκελαρίου Μέρκελ ζητά πλέον το 40% των Γερμανών, λόγω των χειρισμών της στην προσφυγική κρίση, σύμφωνα με έρευνα του Insa για το περιοδικό Focus. Πάντως το 45,2% θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος παραίτησης της Μέρκελ εξαιτίας της πολιτικής της στο θέμα.

Εν τω μεταξύ, ο γνωστός στη Γερμανία ψυχίατρος Χόακιν Μάαζ, αναφέρει ότι η καγκελάριος βρίσκεται υπό ψυχολογική κατάρρευση εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο που ανέλυσε την συμπεριφορά και της κινήσεις της καγκελαρίου, πρόκειται για μία νάρκισσο με νευρικό κλονισμό που επειδή έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς της, δείχνει αποφασισμένη να μην παραδεχθεί πως κάνει λάθος κινήσεις. «Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου ''τρέφονται'' από την επιτυχία και τους επαίνους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική», εξηγεί ο Μάαζ. «Οι συνεχείς έπαινοι σε παγκόσμιο επίπεδο αύξησαν τον ναρκισσισμό της με αποτέλεσμα να έχει μια «τεχνητά διογκωμένη εικόνα για τον εαυτό της», σημειώνει ο ψυχίατρος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια