ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2016 | 11:31

Εξομολογουμαι οτι..

Ο συντροφος μου με χτυπαει.Οχι μπουνιες ή χαστουκια αλλα με πιανει απο τον λαιμο ή με σπρωχνει με τοση δυναμη που σχεδον παντα πεφτω κατω.Χθες χτυπησα το κεφαλι μου καθως επεφτα.Αλλα το χειροτερο ειναι οτι με κανει να πιστευω οτι εγω φταιω που γινεται αυτο.Η δικαιολογια που δινει ειναι οτι τον νευριαζω οποτε καλα να παθω ή οτι δεν πιανεται σαν να με χτυπαει αφου δεν ματωνω ποτε.. Οταν ειναι ηρεμος ειναι αλλος ανθρωπος αλλα οταν νευριαζει,χανει τον ελεγχο. Και παντα κατηγορει εμενα για τα νευρα του.Αυτος ειναι δικαιολογημενος αλλα οποτε τολμαω να αντιδρασω γινεται χαμος. Φοβαμαι να μιλησω..
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο άνθρωπος που μας περιγράφεις είναι επικίνδυνος. Τώρα βλέπει πως μπορεί να περάσει τα όριά σου… Για την ώρα "δεν έχει απλώσει χέρι" πάνω σου. Αργότερα.. ; Μπορείς να εγγυηθεις οτι δεν θα κάνει κάτι χειρότερο ή πως θα σταματήσει ; Δεν μπορείς ! Όπως δεν μπορούσες να εγγυηθείς πως δεν θα σε χτυπήσει κάποια στιγμή όταν τον γνώρισες… Λοιπόν, το πράγμα έχει ως εξής… Κατ' αρχήν ο άνθρωπος που περιγράφεις είναι χειριστικός. Αυτή τη στιγμή σε τεστάρει για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει και αν του αφήσεις το πεδίο ελεύθερο θα συνεχίσει… Δεν σε κακοποιεί μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Και μόνο αυτά τα λίγα να σκεφτείς (που δεν είναι καθόλου λίγα στην πραγματικότητα) φτάνουν για να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις (όσο ερωτευμένη και να είσαι- αν είσαι). Μπες στο λινκ που σου δίνει η Αρχαιολόγος και επικοινώνησε και με τα συμβουλευτικά κέντρα που λές. Η ζωή μας , το σώμα μας κλπ είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας κάνει να αμφιβάλουμε για τον εαυτό μας, τον τρόπο ζωής μας, το τρόπο σκέψης μας και το τι αξίζουμε… ! Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν… Καλή συνέχεια..
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ! Οι συντροφοι δεν φερονται ετσι. Αφου φοβασαι μην μιλησεις. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. Μιλα σε καποιον δικο σου, φυγε μακρια του και κρυψου για λιγο καιρο. Εχει δικιο η αρχαιολογος. Να παρεις τηλεφωνο. Κανε την αρχη ετσι.
ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ!Να τον χωρισεις χωρις δευτερη σκεψη!μην φοβασαι τιποτα.εαν δεν μπορεις να απευθυνθεις σε καποια γραμμη οπως αυτες που εδωσε παραπανω ο σχολιαστης.
Καλημερα!Δεν πρεπει να ανεχεσαι την συμπεριφορα του!Μιλα σε καποιον φιλο σου που εμπιστευεσαι ή στην οικογενεια σου ωστε να φυγεις μακρια του!Επειδη δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα παρε τηλ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο 15900 (τηλεφωνικη γραμμη υποστηριξης γυναικων που κακοποιουνται)Εκει θα σε κατευθυνουν τι να κανεις και πως θα φυγεις!Καλη τυχη κοπελα μου και μη φοβασαι,ΚΑΝΤΟ!οριστε και το σχετικο λινκ που βρηκα http://www.isotita.gr/index.php/news/1417
Scroll to top icon