ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2016 | 21:53

23 και στον ηλιο μοιρα

Μια κλασικη ιστορια, 23 χρονων χωρις σχεση, παρθενα, σε ξενη χωρα (μαλλον αυτο ειναι καπως διαφορετικο) χωρις πολλες εμπειριες σε σχεσεις. Ωρες ωρες απλα σκεφτομαι οτι θα καταληξω σαν τις 2 θειες μου μονη μου χωρις καποιον διπλα μου να βγαινω και να πινω απ το πρωι μεχρι το βραδυ κλαιγοντας γιατι δεν εχω βρει την αγαπη. Και τωρα θα μου πειτε, σιγα κοπελα μου 23 εισαι δεν εισαι και 50! Και αλλοι θα επικεντρωθουν στο 23 παρθενα. Ειχα μια σχεση ας πουμε σοβαρη οταν ημουν στην Ελλαδα, τα χαμε τα χαλουσαμε αλλα μανι μανι 1 χρονο περα δωθε τον κλεισαμε. Σεξ? Ειχε θεματα. Ειχα κ εγω θεματα. Δεν ηταν οτι δεν εμπιστευομασταν ο ενας τον αλλον ή οτι δε νιωθαμε ανετα, καθε αλλο. Άλλα ηταν τα θεματα. Με τα πολλα εφυγα Αγγλια στα 20 και να μαι τωρα, μια σχεση του κωλου καταφερα να κανω μεσα στα 2 χρονια με εναν 32χρονο ο οποιος απ οτι καταλαβα μονο σεξ ηθελε κ αφου το καταλαβα τον χωρισα. Γιατι τα θελει κ μενα ο κωλος μου! Τωρα ειμαι σε ενα κολλεγιο με 17χρονα κ 18χρονα στη ταξη. Ολοι το χουν κανει κ εγω η μεγαλυτερη εκει μεσα να με κοιτανε τα μικρα και να λενε η εμπειρη. Αχ και να ξερατε! Μ αρεσει ενα παιδι απο κει αλλα οπως ειπα, παιδι. Οποτε αυτο το ξεχναμε, δεν ειναι σημαντικο. Το σημαντικο ειναι οτι ειμαι μια χαρα κοπελα, τις επιτυχιες μου δοξα το Θεο τις εχω αλλα τι να το κανω αν θελει μονο σεξ ή αν ειναι παντρεμενος (και με παιδι! 2 περιπτωσεις- μικροι σε ηλικια). Δε θελω να κανω σεξ απλα για να κανω σεξ και αυτο ειναι που με τρομαζει στην ολη κατασταση. Ειμαι 23, οι αγγλοι εχουν την νοοτροπια σε βγαζω ραντεβου- το κανουμε και μετα βλεπουμε. Ε οχι ρε φιλε, η δικια μου νοοτροπια ειναι εχεις το trial για λιγες μερες-βδομαδες μη πω μηνα και μετα κανεις unlock το premium. Και ετσι με τα πολλα ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι οτι θα πεθανω κλεισμενη σε ενα σπιτι μπροστα απ το πσ καλυμμενη με πατατακια!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και είναι το σώμα σου και ότι το θέλεις το κάνεις κτλ κτλ απλά επειδή μας γράφεις εδώ, θα σου πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Μην προσπαθείς να βρεις την ιδανική κατάσταση γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ το τέλειο. Και οσο το αναζητας τοσο πιο δυστυχισμενη θα είσαι και μόνη. Αν δεν χαρείς τον έρωτα και το σεξ στα 20ς πότε; Αν δεν κάνεις τώρα τις μ...κιες σου πότε θα τις κάνεις; Εγώ το λέω για να μην σου βγουν απωθημένα αργότερα. Έτσι κ αλλιώς η πρώτη φορά δεν συνοδεύεται από πυροτεχνήματα και τρομερή ευχαρίστηση για τη γυναίκα. Εγώ δεν θα έψαχνα για τον ιδανικό, αλλά κάποιον που εμπιστεύομαι για αρχή ώστε να με προσέξει την πρώτη μου φορά. Δεν χρειάζεται να είναι ο άντρας της ζωής σου. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ταπεινομένη αν κάνετε σεξ και δεν συνεχίσετε σε σχέση! Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή. Δεν είσαι σε μειονεκτική θέση επειδή είσαι γυναίκα. Αλλά γιατί να προτιμάς να κλεινεσαι σε ενα σπιτι και να τρως πατατακια απο το να χαρεις τον ερωτα εκει εξω;;;; Ρισκαρε και ζησε!
όχι, είναι κάτι πιο πολύτιμο -για την ίδια- από τον θησαυρό του Σολομώντα... το σώμα της ! και πολύ καλά κάνει και το φυλάει ! θα κάνει αυτό που θέλεικαι όταν αισθανθεί πως είναι έτοιμη. πολύ εύκολο το να κρίνετε όλοι σας χωρίς να έχετε ιδέα το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος άλλος… κοπελιά είσαι ακόμα μικρή και αυτό είναι το καλό της υπόθεσης… σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις. καλή δύναμη !
Scroll to top icon