ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2016 | 11:13

SOS

Αν κανω γυμναστική απο σημερα 1 ωρα την ημέρα μέχρι τον Ιούνιο θα προλάβω ν χασω 6 κιλά και να σφίξω ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ξεχνα τελειως το στοχο να χασεις 6 κιλα και ειδικα σε 3 μηνες! Αν το κανεις θα εισαι απλα μια μικρογραφια των τωρινων αναλογιων σου. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι σχετικα απλο μεν αλλα οχι ευκολο. Πρεπει να ξεκινησεις προγραμμα ασκησεων με βαρη και ταυτοχρονα αεροβιο. Μια καλη λυση ακομα και για το σπιτι ειναι ενα ζευγαρι αλτηρες. Μπορεις να βρεις ασκησεις on line για αρκετες μυικες ομαδες με τη χρηση αλτηρων. Αν εισαι αρχαριος 3 φορες τη βδομαδα βαρη και αλλες τοσες αεροβιο εναλλαξ το καθενα ειναι αρκετα. Οπως σου γραφει και ο Quite πρεπει να εχεις συγκεκριμενα macros στις τροφες που τρως. Αυτο σημαινει αναλογια θερμιδων απο πρωτεινη/υδατανθρακες/λιπος. Το ιδανικο ειναι να εχεις γυρω στα 2γρ πρωτεινης ανα klg σωματικου βαρους τη μερα. και στο συνολο 40% πρωτεινη 40% υδατανθρακες και 20% λιπος. (για να πετυχεις ολα αυτα χρειαζεται λιγη μελετη τι συστατικα εχει η καθε τροφη αλλα τα βρισκεις ολα δωρεαν με λιγο ψαξιμο. Δες το site nutrition data. Τις συνολικες θερμιδες πρεπει να τις τρως σταδιακα τα 5 γευματα ειναι υπερβολη για αρχαριο οχι ομως κατω απο 3. Στο προγραμμα που θα ακολουθησεις λοιπον θα υπολογισεις ποσες θερμιδες θα καις απο ασκηση και ποσες χρειαζεσαι εν ηρεμια. Βαλε ενα μικρο ελλειμα της ταξης των 250-250 θερμιδων/ημερα(ΟΥΤΕ μια παραπανω! δεν σημαινει οτι το παραπανω θα ειναι λιπος). Στις αρχες κανεις χαλαρο προγραμμα με τους αλτηρες τη μια μερα για ολο το σωμα ( δεν χρειαζεται διαχωρισμος) και την επομενη τρεξιμο-ποδηλατο παλι χαλαρα. οτι αλλο θες ρωτα.
Αυτο που θελω να πω και εκφραστηκα λαθος ειναι: απο τη στιγμη που θελεις να χασεις βαρος και μιλαμε παντα για λιπος, αν τελικα το αποφασισεις , το ορθοτερο κατ' εμε ειναι πως αυτο θα πρεπει να ειναι κατι μονιμο....δηλαδη μια αλλαγη βαθια και ριζικη...που για να γινει τελικα μονιμη θα πρεπει να γινει προσεχτικα , χωρις αγχος και υπερβολες....με το να κανω διαιτα και γυμναστικη προκειμενου να ειμαι αδυνατος μεχρι το καλοκαιρι ...νομιζω πως ειναι μια σκεψη αγχωτικη...καλυτερα να στοχευσω στο οτι θελω να χασω βαρος...να διαιρεσω το στοχο σε μικρα κομματια ...χωρις ομως να σκεφτομαι πως πρεπει να τον υλοποιησω μεχρι τοτε....οσο παρει.
Για καυση λιπους : 80% σωστη διατροφη και 20% γυμναστικη ..... ξεκινας με 5 γευματα τη μερα....3 κυριως και 2 ενδιαμεσα....και πολυυυ νερο ...2 λιτρα αν μπορεις! Μην σκεφτεσαι οτι θα πρεπεις να πεθανεις της πεινας.....και η γυμναστικη θα βοηθησει πολυ....και ναι τα χανεις μεχρι το καλοκαιρι! ΑΛΛΑ .......ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ....ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ.....ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΛΛΑΓΗ.....ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ!
Scroll to top icon