ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2016 | 02:58

Πακετο

Αν μου βρείτε γυναίκα μετριας εμφανισης του μεσου ορου δηλαδη, που να θέλει να κάνει σχέση με έναν 32 ετών ο οποίος μένει με τους γονείς του και δεν έχει αμάξι, αλλά έχει τουλάχιστον δουλειά να μου τη στείλετε πακέτο.Γιατί βλέπω πόσο πεζή είναι ή κοινωνία που δεν χωράνε συναισθήματα και έρωτες μέσα στον υλισμό.
4
 
 
 
 
σχόλια
λύσε τις πεζές ανασφάλειες σου πρώτα με το ότι δεν έχεις γκόμενα και στο ότι ψάχνεις κάτι ''μέτριο'', μετά με το αμάξι και με το ότι δεν μένεις μόνος και άσε την πεζή κοινωνία.
Θέλεις μία που στα μάτια σου να είναι μέτρια για να της φέρεσαι και μέτρια; Γιατί να μη βρει κάποιον που θα τη βλέπει θεά και να της φέρεται αντίστοιχα; Ε; Γιατί να μη βρει κάποιον που θα έχει ο ένας τον άλλον για θεό και να μη νοιάζει κανέναν τους αν έχουν δουλειά, σπιτι, αυτοκίνητο;Στα 32 σου το πρόβλημα (με την παρούσα οικονμική κατάσταση) δεν είναι αυτό καθαυτό το ότι μένεις με τους γονείς σου ή το ότι δεν έχεις αυτοκίνητο. Το πρόβλημα, πολύ απλά και ξεκάθαρα, είναι πού θα το κάνετε.
Scroll to top icon