O Aμπντεσλάμ δηλώνει χαρούμενος που τον συνέλαβαν

O Aμπντεσλάμ δηλώνει χαρούμενος που τον συνέλαβαν Facebook Twitter
5

Πληροφορίες που "αξίζουν το βάρος του σε χρυσάφι" υποστηρίζει ο δικηγόρος του ότι έχει ο  Σαλάχ Αμπντεσλάμ που συνελήφθη στο Μολενμπέκ των Βρυξελλών, και συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που σκόρπισε το θάνατο, με 130 θύματα.

Σύμφωνα με όσα είπε,  ο 26χρονος Γάλλος μαροκινής καταγωγής φέρεται να είπε ότι είναι χαρούμενος που συνελήφθη γιατί "δεν άντεχα άλλο». Όπως τόνισε "νιώθει ανακουφισμένος που τελείωσε το ανθρωποκυνηγητό".

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Αμπντεσλάμ  συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές και δεν κάνει χρήση του δικαιώματος να παραμείνει σιωπηλός.

Σε ό,τι αφορά στο  αίτημα της έκδοσής του στη Γαλλία, ο δικηγόρος του δήλωσε πως «δεν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δε θα μπορούσε να εκδοθεί στη Γαλλία», αλλά εξήγησε ότι θέλει να ελέγξει τη νομιμότητα του αιτήματος τη στιγμή που πρόκειται για σύλληψη σε ευρωπαϊκό έδαφος.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια