Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους

Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους Facebook Twitter
1

 

Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους Facebook Twitter
Ο Βαντίμ Χολοντένκο με την Σοφία και τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους. Ο Χολοντένκο βρήκε τα παιδιά του νεκρά και την εν διαστάσει σύζυγό του τραυματισμένη από μαχαίρι. Τα παιδιά δεν έφεραν τραύματα και η νεκροψία δεν έχει ακόμη φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

H αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως η εν διαστάσει σύζυγος του διάσημου Ουκρανού πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών του ζεύγους μέσα στο σπίτι τους στα προάστια του Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Μπένμπρουκ η Σοφία Τσιγκάνκοβα, 31 ετών, κατηγορείται για τον φόνο των θυγατέρων της, Νίκα 5 ετών και Μικέλα 1 έτους. Ο 29χρονος πιανίστας βρήκε νεκρά τα παιδιά την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι όπου έμεναν με τη μητέρα τους.


Οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται η Τσιγκάνκοβα επισύρουν τη θανατική ποινή στο Τέξας.


Ο διοικητής της αστυνομίας του Μπένμπρουκ Ντέιβιντ Μπάμπκοκ είπε ότι η γυναίκα πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Θα υποβληθεί επίσης σε ψυχιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί η διανοητική κατάστασή της και αμέσως μετά θα μεταφερθεί στη φυλακή της κομητείας Τάραντ.


Ο Χολοντένκο επρόκειτο να πάρει τα παιδιά το πρωί της περασμένης Πέμπτης. "Η απώλεια των παιδιών μου θα με σημαδεύει για πάντα. Αλλά θέλω να πω ότι αισθάνομαι την υποστήριξη της κοινότητας του Φορτ Γουόρθ και όλων των ανθρώπων που μου στέλνουν μηνύματα απ' όλον τον κόσμο" ανέφερε σε ανακοίνωσή του. "Όπου κι αν πάω μετά από αυτήν την τραγωδία η καρδιά μου θα παραμείνει με τους ανθρώπους εδώ στο Φορτ Γουόρθ και οι κόρες μου θα αναπαύονται στο χώμα του", πρόσθεσε.



Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010 αλλά τον περασμένο Νοέμβριο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η αστυνομία είχε κληθεί δύο φορές στο σπίτι τους το 2014, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM
Ιορδανία: Απαγορεύτηκε η Μουσουλμανική Αδελφότητα – Τέλος στην ισχυρότερη αντιπολίτευση στη χώρα

Διεθνή / Ιορδανία: Απαγορεύτηκε η Μουσουλμανική Αδελφότητα – Τέλος στην ισχυρότερη αντιπολίτευση στη χώρα

Η Ιορδανία απαγορεύει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, θέτοντας σε αμφισβήτηση το μέλλον της μεγαλύτερης αντιπολίτευσης στη χώρα - Οι επιπτώσεις για την πολιτική σκηνή και τη σταθερότητα;
LIFO NEWSROOM
Δασμοί ΗΠΑ - Κίνας: Η υγειονομική βιομηχανία αντιμέτωπη με εφοδιαστικές δυσκολίες

Διεθνή / Δασμοί ΗΠΑ - Κίνας: Η υγειονομική βιομηχανία αντιμέτωπη με εφοδιαστικές δυσκολίες

Η εμπλοκή του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας επηρεάζει την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα των ιατρικών συσκευών, προκαλώντας αυξήσεις τιμών και κινδύνους για τις μονάδες υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM
Μετά τον Πάπα Φραγκίσκο: Αμερικανοί συντηρητικοί καθολικοί θέλουν έναν «Πάπα τύπου Τραμπ»

Διεθνή / Μετά τον Πάπα Φραγκίσκο: Αμερικανοί συντηρητικοί καθολικοί θέλουν έναν «Πάπα τύπου Τραμπ»

Μετά τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου, Αμερικανοί καθολικοί συντηρητικοί ελπίζουν σε μια επιστροφή στην παραδοσιακή διδασκαλία - Ο ρόλος του Τραμπ, οι σχέσεις Εκκλησίας–πολιτικής και η μάχη για την ψυχή του καθολικισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια