Η κυβέρνηση μόλις ενέκρινε 3.982 προσλήψεις και κατανομές προσωπικού

Η κυβέρνηση μόλις ενέκρινε 3.982 προσλήψεις και κατανομές προσωπικού Facebook Twitter
9

Την πρόσληψη 3.737 ατόμων, την κατανομή 134 και την κίνηση διαδικασιών για 111 προσλήψεις, ενέκρινε η κυβέρνηση.


Σύμφωνα, ειδικότερα, με απόφαση της Επιτροπής της ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) 33/2006, θα προσληφθούν 3.564 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μηνών, σε έργα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που θα χρηματοδοτηθούν από τη ΔΕΗ. Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, 103 προσλήψεις ως έκτακτο προσωπικό στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και εβδομήντα άλλες ως έκτακτο προσωπικό στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.


Κατανέμονται, επιπλέον, 54 δόκιμοι ειρηνοδίκες Δ' τάξεως, που περιλαμβάνονται στον τελικό πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την υπ' αριθμ. 104572/24.12.2014 απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης και οι οποίοι καταλαμβάνουν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις ειρηνοδικών των Ειρηνοδικείων και Πταισματοδικείων της χώρας, για το 2016. Οι υπόλοιπες 80 κατανομές αφορούν σε δικαστικούς λειτουργούς, απόφοιτους της 21ης εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, εκ των οποίων 21 για τη Διοικητική Δικαιοσύνη, 45 για την Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη και 14 για τους Εισαγγελείς.
Δόθηκε επίσης το "πράσινο φως" για να κινηθούν οι διαδικασίες πρόσληψης 76 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην ΑΔΜΗΕ του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και 35 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, στον ΟΣΕ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.


Την απόφαση υπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM