Ο Καμμένος φτιάχνει "χακί" ΤΑΙΠΕΔ

Ο Καμμένος φτιάχνει "χακί" ΤΑΙΠΕΔ Facebook Twitter
SOOC
1

ΤΑΙΠΕΔ ενόπλων δυνάμεων θέλει να ιδρύσει ο Πάνος Καμμένος, αναζητώντας επενδύσεις από διεθνείς επενδυτές, προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για τα ταμεία του στρατού.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αποκάλυψε στο συνέδριο Exposec Defence World, έχουν ήδη υποβληθεί δύο σημαντικές προτάσεις για την αξιοποίηση της έκτασης στη νήσο Φλέβες. Η μία πρόταση έρχεται από το Άμπου Ντάμπι για δημιουργία ενός resort 22.000 θέσεων μέσα από μία επένδυση ύψους 3,6 δισ. Ευρώ, ενώ η δεύτερη από το Ισραήλ για δημιουργία ενός «Silicon Island» δηλαδή ενός πρότυπου κέντρου έρευνας και τεχνολογίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτιμά ότι από αυτή την ενοικίαση αναμένεται να μπουν στο ταμείο του Ναυτικού 200 εκ. ευρώ. Στις Φλέβες, ακατοίκητο νησί, πραγματοποιούν ασκήσεις τα ΟΥΚ.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι το σχέδιο του είναι για ενοικίαση ακινήτων που δεν χρησιμοποιούνται από τις ένοπλες δυνάμεις ενώ προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννοήσεις με την υπουργό Τουρισμού για δημιουργία Κέντρου υποδοχής κρουαζιέρας σε έκταση πεδίου βολής στη Ρόδο.

Εκτιμήσεις ανεβάζουν την αξία της αναξιοποίητης περιουσίας των Ε.Δ. στα 23 δισεκ. ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ιδανικό μέρος για κρουαζιέρα το πεδίο βολής Κατταβιάς στη Ρόδο!"Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται μεταξύ των οδών ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ- ΠΛΗΜΜΥΡΙΟΥ και ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ -ΠΡΑΣΟΝΗΣΙΟΥ, η θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται σε βάθος 10 χιλιομέτρων από την ακτή του πεδίου βολής, καθώς και ο εναέριος χώρος σε ύψος 8.000 ποδών άνωθεν του πεδίου βολής.Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ζώων, οχημάτων, αλιέων, λεμβούχων, πλοίων και αεροσκαφών τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες.Επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι, στην περίπτωση που, μετά την εκτέλεση των βολών, ανευρίσκονται από κατοίκους της περιοχής μη διαρραγέντα βλήματα, να τονίζεται όπως μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν αμέσως τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές"- από δελτίο τύπου Μονάδων της 95 ΑΔΤΕΚαι αν τίποτα τουρίστες κρουαζιέρας ανατιναχθούν όταν πάτησουν σε παλιό βλήμα που δεν εξεράγη θα φταίει το βλήμα. Το... γνωστό βλήμα.