BINTEO: Τα παράπονα δημοτικού συμβούλου επειδή δεν διόρισαν τον ανιψιό του!

BINTEO: Τα παράπονα δημοτικού συμβούλου επειδή δεν διόρισαν τον ανιψιό του! Facebook Twitter
7

Πρόκειται για βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου που έγινε στις 7-12-12. Δημοτικός σύμβουλος εκφράζει ανοιχτά το παράπονο του επειδή δεν διόρισαν τον ανιψιό του και διαμαρτύρεται γιατί στην θέση του έχουν προσλάβει άλλο υπάλληλο ενώ του είχαν υποσχεθεί άλλα πράγματα. Αν και η κουβέντα ξεκινάει με χαμόγελα γρήγορα δεν αργεί να προκληθεί ένταση στην αίθουσα:

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αισχος! :-)Αποπροσανατολιζετε το τιμημενο μας γενος υπονοοντας οτι ταχα’μπορει να φταιμε εμεις για τα δεινα μας και οχι η Μερκελ και οι λοιποι καταπτυστοι Ευρωπαιοι.Αλλα φευ! Οι προβοκατσιες σας θα προσκρουσουν στον τοιχο της λογικης που χαρατηρτηριζει ολους εμας τους απογονους του Σωκρατη
Ενα μικρο αλλα πειστικοτατο δειγμα ολοκληρης της ελληνικης δημοσιουπαλληλιστικης χυδαιοτητας! Ποιος θα διορισει ποιον. Πως να βολεψουμε την οικογενεια! Οχι, να μη βαλεις εσυ την κορη σου, να βαλω εγω τον ανηψιο μου! Πληρωνει ο φορολογουμενος, το μονιμο κοροιδο!! Μετα, "Φταιει η Μερκελ"! Σας σιχαθηκε η ψυχη μου!!!
Το άλλο δεν το πρόσεξες; Ότι ο διορισμένος (χωρίς να έχει τα προσόντα) έπαιρνε και πεντακοσάρικο από τις ομάδες (μάλλον ήταν σε κάποιο δημοτικό γήπεδο) για ...τις βενζίνες του.