ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2016 | 22:22

Keep it natural

Θα με θεωρούσα εξωφρενικά τυχερό, αν τύχαινε να γνωρίσω μια κοπέλα με πολύ έντονη τριχοφυία (ΔΕΝ αναφέρομαι μόνο στα επίμαχα σημεία της ανατομίας της).Ω, ναι.Όπως βλέπετε, αγαπητές κορασίδες, η αισθητική και τα ένστικτά μας δε χωράνε στο στενόκαρδο τρέχον ερωτικό lifestyle.Επομένως, χαλαρώστε, ξε-αγχωθείτε, μη γίνεστε εμμονικές και μην ανακαλύπτετε συνεχώς ελαττώματα και ατέλειες στον εαυτό σας: θέλουμε - δε θέλουμε, μας αρέσετε και σας αγαπάμε κι έτσι όπως είστε.Αυτά τα ολίγα και, ενδεχομένως, κάπως διδακτικά από έναν deep στρέιτ άνδρα (κι εμφανίσιμο από πάνω- για να μη θεωρηθεί ότι γράφονται από κάποιον γενικά ανορθόδοξο, περίεργο ή απελπισμένο).
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έκανα τη ανάρτηση για να υπαγορεύσω άλλους αισθητικούς νόμους στη θέση των ήδη υπαρχόντων, αλλά (για να εξομολογηθώ και, επιπλέον,) για να υπενθυμίσω ότι είναι λιγάκι άκυρο, ψυχοσυμπιεστικό, στρεσογόνο και αυτοεκτιμησιοδιαλυτικό (πώς είπες;) το να παραμονεύουν νόρμες, κανόνες και τιμωρίες σε όλες τις γωνίες της έκφρασης και της σκέψης μας:πώς θα ντυθείς, πού θα πας, πώς θα μιλήσεις, με ποιον θα συναλλαγείς, με τι θα καυλώσεις.Όλα πρωτοκολλημένα και όλα με πρόγραμμα.Ε, λοιπόν, όχι.Είναι εκ των πραγμάτων αναρχικός ο έρως και, ως εκ τούτου, δεν κανονικοποιείται.Δεν είναι ανάγκη να είσαι ούτε διαταραγμένος ούτε στερημένος, για να γουστάρεις κάτι διαφορετικό απ' το (κατασκευασμένα) πλειοψηφικό, που ναρκισσεύεται ως το μόνο λογικό και νόμιμο.Υπενθυμίζω, με την ευκαιρία, ότι η φυσική μας εκδοχή είναι η ελεύθερη τριχοφυία.Από 'κει και μετά, καθένας κάνει τις επιλογές του.Προσωπικά, όταν δω αυτό το χαρακτηριστικό σε κοπέλα (επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ αναφέρομαι στα ύποπτα και απόκρυφα σημεία), κολλάω αμέσως, διεγείρομαι αυτομάτως και γενικώς κάτι παθαίνω.Και το πιο σχιζοφρνικό είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να της πεις ότι το γουστάρεις, γιατί δε θα σε πιστέψει (θα νομίσει ότι της το λες, για να μην νιώσει άσχημα, με αποτέλεσμα να νιώσει τελικά) ή θα σε θεωρήσει τελείως τρελό (αμήν!).Σε ζητήματα προσωπική έκφρασης και αυτοπραγμάτωσης, μη μασάτε τίποτα: πάνω απ' όλα, η επιθυμία μας.Φτου ξελευτερία!
Γούστα είναι αυτά...πάντως να ξέρεις οτι λίγες είναι οι γυναίκες που ξυρίζονται μόνο για τον ερωτικό τους σύντροφο. Για πολλές, πέρα της εμφάνισης, είναι θέμα υγιεινής και καθαριότητας.
Βρε παιδιά, ακούω συνεχώς για υγιεινή κ υγιεινή (για την περιοχή των γεννητικών οργάνων μιλάω). Οι γυναικολόγοι (προφανώς κ δν τους ρώτησα ολους!) λένε πως η τριχοφυΐα στην περιοχή ειναι απαραίτητη γτ ειναι ασπίδα απο τους παθογόνους οργανισμούς. Κ αυτο το λεει ένας άνθρωπος, δλδ εγώ:p, που κάνει ψιλοπατοκορφο λέιζερ για να μην εχει τρίχες.
Από το λέιζερ μέχρι τον λεγόμενο θάμνο υπάρχουν πολλά στάδια. Η πολλή τριχοφυΐα αποτρέπει κάποιες φορές τον σωστό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής και ίσως να υποβοηθά κατά κάποιο τρόπο της μολύνσεις. Έχω διαβάσει κάποια άρθρα για το θέμα και οι γνώμες διίστανται. Το σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα με το σώμα της εφ' όσον το φροντίζει και καθαρίζει σωστά.
Παρότι δν συμπαθώ την υπερβολική τριχοφυΐα στους ανθρώπους -οκ, εκτός απο κάποιους λατινικής καταγωγής που ειναι τοσο όμορφη επάνω τους, που ειναι σχεδόν απαραίτητη-, το οτι αρεσει σε κάποιον άλλο ειναι πολυ φυσικό. Κ πιστεύω πως είστε πολλοί που σας αρεσει κ καλα κανετε κ σας αρεσει. Στενοκαρδο πρωτη φορά ακούω. Κ deep straight:p εκτός κ αν εννοούσες ντιπ στρειτ.
Scroll to top icon