ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2016 | 18:28

Ειμαστε μονο φιλοι.

Δε καταλαβαίνουν μερικες κοπέλες πως με το να κανουμε σεξ δε σημαινει πως ειμαστε και ζευγάρι, δηλαδή φιλαράκια και how i met your mother δε βλεπουν στη τηλεόραση;Εννοειταί πως για να καταλήξουμε στο κρεβάτι τους λέω πολλά ψέματα οπως αυτά που βλέπω στη τηλεόραση αλλά δε φταίω εγώ που τα πιστεύουν.Σήμερα θα υποκριθώ τον φρεσκοχωρισμένο για να με παρηγορήσει καμία, ελπίζω δείξει κατανόηση οταν καταλάβει πως εφαγε κουτόχορτο.Καλή μου επιτυχία.
14
 
 
 
 
σχόλια
Αλήθεια φίλε πάντως αν θες μπορείς να μας εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου σε σχόλια γιατί πραγματικά σήμερα έχω πολλά νεύρα και δεν μπορώ να βρω άνθρωπο να βρίσω, και νομίζω μόλις βρήκα. Αναμένουμε...
Λογικά θα είσαι σκατα με χάλια φάτσα και σώμα (εκτός του χαρακτήρα ) και εφόσον δεν μπορείς να ρίξεις αλλιώς κοπέλα κάνεις τον καημένο χάχαχα. Ξερεις πως αν ησουν ειλικρινης απλα δεν θα σου καθόταν καμια. Βλέπεις σε λυπούνται και νομίζουν πως είσαι καλό παιδί. Είναι μια τακτική δεν λέω αλλά συνεχίζεις να είσαι μαπας sorry #not_sorry λεγε τα ψέματακια σου αλλά όταν θα αποφασίσεις πραγματικά ότι θες κάτι αληθινό δηλαδη μια σχέση δεν θα την βρεις. Είναι κάρμα φίλε μου θα σου γυρίσει. Εφόσον είσαι μαπας εμφανισιακά( αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να το παίξεις καημένος ) και επιπλέον ούτε καλό χαρακτήρα έχεις για να γοητεύσεις...κάποιος μου φαίνεται θα μείνεις μόνος του.
Και νιωθεις ωραία που τις ρίχνεις με ψέματα? Αν είσαι μαγκας και έχεις τα @@ αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό,μην πεις ούτε ένα ψέμα και θα δούμε τότε άμα τις ρίξεις ή όχι!Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι πήγε μαζί σου επειδή σε γουστάρει για αυτό που είσαι και όχι για το ψεύτικο που παρουσιάζεις για να σου κάτσουν.Αλλά εάν δεν έχεις τίποτα καλό και αληθινό μέσα σου λες ψέματα για να προλαβεις να τις ριξεις πρώτου καταλαβουν πόσο ψεύτικος και επιφανειακός είσαι.Κάτι τέτοιους σαν εσένα πραγματικά σας λυπάμαι..!!!
Δεκτό ότι μπορεί να μην θες σχέση αλλά μόνο σεξ όμως να μάθεις να είσαι ξεκάθαρος απέναντι τους,ζητάς μόνο σεξ? Της το ξεκαθαρίζες από την αρχή,αμα θελει το ιδιο και αυτη τοτε καλως,αν οχι τοτε φευγεις για να μην την πληγωσεις,δεν κοιτας μόνο την πάρτη σου παλιο εγωισταρε!
Εν ολίγοις πώς το είδες δηλαδή ότι οι γυναίκες είναι μόνο μηχανές του σεξ και ότι είναι τα παιχνίδια σου και όταν γελάσεις με το ένα παιχνιδάκι και το γλεντήσεις θα παίξεις με το άλλο? Θα πετάς τις κοπέλες σαν στυμμένες λεμονόκουπες? Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις αξιοπρέπεια και να σέβεσαι τα αισθήματα του άλλου? Και πες ότι κάποια στα αλήθεια έχει αισθήματα για σένα και την έχεις τόσο πολύ ξεγελάσει και η αφελής δεν κατάλαβε τις πονηριές σου, καμία τύψη δεν έχεις που φέρεσαι εγωϊστικά και παίζεις βρώμικα? Αυτά που γράφεις εδώ και κοκορεύεσαι ότι είσαι έμμεσα ο Δον Ζουαν πέστα και από κοντά αν τολμάς ότι τις κοροϊδευεις για να σου μαυρίσουνε το μάτι και μετά θα δεις τι επιτυχία θα έχεις.
Scroll to top icon