ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2016 | 23:25

Απογοήτευση

Είμαι τόσο ηλίθια τελικά...Κατάφερα να διώξω μακρία μου εναν άνθρωπο που με νοιάστηκε και με βόηθησε πολύ.Ελπίζω κάποια στιγμή να με συγχωρεσεις,Σταύρο...
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλέ μου, μακάρι να είναι θαύμα και να είσαι εσύ.. αλλά δεν γίνονται αυτά..Αυτές οι ανασφάλειες μας τρώνε όλους. Κι εγώ κρατούσα τις αποστάσεις μου γιατί ήταν έτσι η κατάσταση κι έλεγα σιγά μη μου κάνει τέτοιο δώρο η ζωή..Και τώρα που τα σκέφτομαι, τελικά ίσως και να μου προσφέρθηκε, αλλά η ματιά μου θόλωσε από τον φόβο και την ανασφάλεια. Προσπάθησα να προφυλάξω τον εαυτό μου από το να πονέσει κι άλλο. Και χωρίς να το καταλάβω πόνεσα τον άλλον και με τη σειρά του αποφάσισε να με πονέσει κι αυτός πολύ περισσότερο.Χαθήκαμε στους φόβους κι ο θυμός τα χάλασε όλα..Εγώ συγχώρεσα γιατί κατάλαβα από πού πήγαζε αυτή η συμπεριφορά παρόλο που με πόνεσε πολύ. Ξέρω ότι είμαστε άνθρωποι και τα λάθη είναι στην φύση μας μέχρι να μάθουμε. Έδωσα ευκαιρίες, προσπάθησα και μέχρι και στο «αντίο» μου δήλωσα ότι θα ήμουν ανοιχτή σε μια συνάντηση. Γιατί ακόμη κι αν δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο για κάτι παραπάνω, δεν ήθελα να τον χάσω από τη ζωή μου.Πρέπει όμως κι ο άλλος να είναι έτοιμος να υπερβεί τον εαυτό του. Στον έρωτα πρέπει να είμαστε «ήρωες», να είμαστε διατεθειμένοι να ανοίγουμε την καρδιά μας κι ας μας κάνει ευάλωτους όλο αυτό. Καλά είναι τα παιχνίδια και τα πείσματα, αλλά για λίγο. Ο εγωισμός, μας βγάζει από τον δρόμο μας και πληγώνει πρώτα απ΄ όλα εμάς τους ίδιους γιατί πάντα θα μένουμε με το παράπονο ότι υπήρχε κάτι έτοιμο ν΄ ανθήσει και το κόψαμε με δική μας ευθύνη..Για να προχωρήσουμε πρέπει να αφεθούμε και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, πως κι αν πληγωθεί θα βρει κ πάλι την δύναμη να ορθοποδήσει. Ή τουλάχιστον να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια – το χρωστάμε στον εαυτό μας, στην ιστορία και ίσως και στον Άλλον (εάν έχει κάποια αξία γι αυτόν).Να της μιλήσεις. Αφού το σκέφτεσαι, να της το πεις. Ακόμη κι αν δεν προχωρήσει όπως θα ήθελες , θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους, πιθανώς θα μειώσεις τον πόνο που προκάλεσες κι εσύ θα εξιλεωθείς απ αυτό που σε τρώει. Και ποτέ δεν ξέρεις τι έχει κι αυτή να σου πει.. Η ζωή είναι μικρή για να προκαλούμε ή να κουβαλάμε περιττές πίκρες. Αν ερχόσουν σε μένα, θα τα ξέχναγα όλα, θα σου έλεγα επιτέλους πόσο σημαντικός είσαι για ΄μένα και θα ζούσαμε αυτό που είναι γραφτό μας. Να πας, να της μιλήσεις και σου εύχομαι τα καλύτερα..
Με πλήγωσε και μετά την πληγωσα εγώ. Δεν νομίζω ότι θέλει να με ξανά ακούσει.Άφησε την δουλειά της την ζωή της για εμένα και εγώ την έδιωξα την απατησα. ..Ήθελα να την εκδικηθώ για αυτά που μου έκανε.
Πως θα ΄θελα να είσαι ο"δικός" μου..γκαζοντενεκές..Να ξέρεις πως δεν έχεις φύγει από το μυαλό μου τόσο καιρό, παρ΄όλες τις παρεξηγήσεις..Πάντα εκεί ήσουν, μόνο εσύ - κι ας νόμιζες άλλα..
Scroll to top icon