ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2016 | 16:50

Στύση

Δεν υπάρχει στύση και ο γιατρός του έχει πει πως είναι ψυχολογικό. Μπορώ να κάνω κάτι; Όχι ε;
10
 
 
 
 
σχόλια
Η εξαρτηση απο αλκοολ και ναρκωτικα δεν μπορουν να συγκριθουν με τη στυτικη δυσλειτουργια λογω αγχους, ειναι ασχετα μεταξυ τους στις αιτιες, στην θεραπεια αλλα και στις επιπτωσεις που προκαλουν στο ατομο και στο περιβαλλον του ατομου. Αλλο ειναι να εχεις ψυχοπαθολογικη εξαρτηση απο ουσιες και αλλο να μην σου σηκωνεται!Δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η στυτικη δυσλειτουργια για ψυχολογικους λογους συνδεεται με τις λεγομενες διαταραχες αγχους και συνηθως εχεις ταυτοχρονα και αλλα συμπτωματα οπως ταχυκαρδιες, αισθηση ελλειψης οξυγονου, απροσδιοριστος φοβος κλπ και επισης ξερω οτι με τη βοηθεια ενος ψυχολογου μπορεις να εισαι λειτουργικος και στην καθημερινοτητα σου και στο κρεβατι σου, αν ξεκινησεις θεραπεια, πολυ συντομα -οχι σε 2 χρονια-.Επισης αν εχεις διαθεση υπαρχουν και αλλες λυσεις αν δεν σου σηκωνεται ετσι ωστε να ειναι και η κοπελα ικανοποιημενη, δεν λεω οτι ειναι το ιδανικο αλλα προσωρινα μπορει να λειτουργησει!Και για να σου απαντησω -αν υποθεσουμε οτι ο τυπος ηξερε το θεμα του απο πριν και δεν προεκυψε μετα- ειλικρινα δεν ξερω αν εκανε σωστα ή λαθος ωστοσο πιστευω οτι αναγκη για ερωτα και συντροφικοτητα εχουν ολοι ανεξαρτητως του ποσο καλα "λειτουργουν" και αυτο το βρισκω περισσοτερο υγιες απο το να απομακρυνθουν απο τις σχεσεις τους επειδη εχουν ενα προσωρινο θεμα. Και ετσι εχουν και πιο πολλες πιθανοτητες να το λυσουν εφοσον εχουν υποστηριξη και απο καποιον θεραπευτη και απο τον συντροφο.Οποτε η επιλογη ειναι καθαρα της κοπελας, ο ανθρωπος σε αυτη τη φαση τοσα μπορει τοσα δινει.
@στην εντατικη.Οκ θα δοκιμασω!Αλλα και εσυ θα δοκιμασεις να κανεις σχεση με καποιον που δεν εχει και δεν θα αποκτησει ποτε καποιο θεμα που αφορα την ψυχοσυνθεση του. Και αμα τον βρεις εδω ειμαστε..Ο χαρακτηρισμος "προβληματικος" δειχνει πολλα για το πως βλεπεις τους αλλους ανθρωπους.Δεν μιλαμε για εναν ανθρωπο με νοητικη καθυστερηση -που και παλι διαφωνω με τον χαρακτηρισμο- στυτικη δυσλειτουργια εχει ο τυπος και μαλιστα οφειλεται σε ψυχολογικο παραγοντα που σημαινει οτι κατα πασα πιθανοτητα λυνεται.
Το μονο που μπορεις να κανεις -εφοσον θελεις να εισαστε μαζι- ειναι να τον στηριξεις και να εισαστε ειλικρινης μεταξυ σας.Αν πασχει απο καποια διαταραχη αγχους ειναι πολυ πιθανον να εχει τετοιου ειδους προβληματα, το θετικο ειναι οτι αυτα τα θεματα μπορουν να λυθουν με τη βοηθεια καποιου ψυχοθεραπευτη.
Συγγνώμη, αλλά δεν τα πιστεύω εύκολα. Με άλλες του σηκώνεται; Μηπως ξενο..μπιπ και μετά δεν του σηκώνεται ; Και δεν τρώω εύκολα τα περι άγχους. Μήπως δεν σε θέλει αρκετά; Μήπως σε έχει βαρεθεί; Εγώ σε περιόδους άγχους είχα μεγαλύτερες κ@λες, κάτι σαν ..ματε γιατί χανομαστε...
Εσύ απλά μην του δείχνεις ότι σε ενοχλεί τόσο πολύ γιατί θα τον κάνεις χειρότερα,δείξε λίγο κατανόηση για να του περάσει πόιο εύκολα,ίσως σε θέλει τόσο πολύ που αγχώνεται μήπως δεν μπορέσει να σε ικανοποιήσει.Υπομονη και θα περάσει! :)
Δεν λεω ότι περναει τόσο απλά αλλά δεν θα έχει μια ζωη αυτό το πρόβλημα,κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει εφόσον είναι ψυχολογικό.Ναι δεν αναφέρει ότι συμβαίνει μόνο σε αυτήν αλλά ούτε είπε ότι το παθαίνει και με όλες.Είναι κάποιοι που το παθαίνουν αυτό επειδή γουστάρουν πολύ την γυναίκα τους και σκέφτονται αν θα μπορέσουν να την ικανοποίησουν με αποτέλεσμα να τους πιάνει έντονο αγχος και να μην έχουν στύση.
Scroll to top icon