ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2016 | 06:49

Τα χάπια είναι λύση

Χωρίς τα χάπια κάποιες στιγμές δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό. Πράγματι είναι, αλλά δεν είμαστε όλοι γιόγκι ώστε να έχουμε πλήρη έλεγχο των σκέψεών μας. Υπάρχουν πολλές περίοδοι που λυγίζουμε χωρίς γλιτωμό. Ας πάψει το ταμπού εναντίον των ηρεμιστικών και των αντικαταθλιπτικών.
2
 
 
 
 
σχόλια
Λιγη ψυχραιμια παρακαλω:1ον.Δεν αντιμετωπιζονται ολα τα προβληματα ψυχολογικης φυσης με θετικη σκεψη και βολτες. Εκεινοι που πραγματικα δεν μπορουν να τα διαχειριστουν το ξερουν, ειτε το παραδεχονται ειτε οχι, ειτε αναζητουν τελικα βοηθεια ειτε οχι( δυστυχως αυτη ακριβως η 'ταμπελα' που αναφερεται στην εξομολογηση ειναι συνηθως ο ανασταλτικος παραγοντας)2ον.Φυσικα μαζι με την αγωγη που αποφασιζεται απο τον θεραποντα απαιτειται δουλεια...πολυ δουλεια...αμειωτη προσπαθεια...συνεχης παλη για να βρεθει η αιτια του προβληματος, να βρεθουν ισορροπιες και κυριως να διατηρηθουν.3ον και κυριοτερο (και ο λογος για ακομα ενα μακροσκελεστατο σχολιο!!) ΟΧΙ οταν νιωθεις καλυτερα δεν κοβεται η αγωγη..αυτη δινει ισορροπια, με αυτην βρισκονται οι ακρες για να ξετυλιχθει το κουβαρι του μυαλου. Ειναι σα να λεμε οτι διψουσα και ηπια νερο αλλα τωρα θα κοψω την παροχη στο σπιτι μου γτ ξεδιψασα, ειμαι οκ για παντα.Δε λεω φυσικα οτι χρειαζονται ολοι αγωγη, λεω οτι οσοι τη χρειαζονται δεν την κοβουν οταν νιωσουν καλυτερα.Καλα κανεις και εφοσον θεωρεις οτι το προβλημα σε υπερβαινει ζητας βοηθεια και ακολουθεις οδηγιες και πιστα την αγωγη σου (αυτο ελπιζω να εννοεις και οχι την αυθαιρετη και ανεξελεγκτη καταναλωση φαρμακων χωρις ιατρικη καθοδηγηση) :)
το ακουω πολύ συχνα αυτό απο ατομα που ζουν στην Αθήνα και δεν μου κανει εντύπωση.. Είναι όλα απρόσωπα.. Υπαρχουν πολλές ασχολίες να κάνεις και να σου περάσει..
Scroll to top icon