ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2016 | 11:32

Θα το κανατε εσεις?

Θα υιοθετουσατε παιδι ακομα και αν μπορουσατε να κανετε? δεν ειναι κριμα να μενουν παιδια μονα τους στα ιδρυματα ενω το μονο που θελουν ειναι λιγη αγαπη κ μια ζεστη αγκαλια?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ετσι ομως ειναι σαν να προεχει η ικανοποιηση του ζευγους αντι η παρεα κι ενσωματωση του παιδιου σε περιβαλλον αναλογικο των δικων του "αγωνιων" (δηλαδη συνομιληκους)?
Τελευταία το ακούω από φιλικά μου ζευγάρια ότι θα υιοθετούσαν εξαρχής αντί να κάνουν παιδί. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα, να στερηθεί ένα ζευγάρι την εμπειρία της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Το βρίσκω εντελώς παράλογο. Ούτε θεωρώ εγωιστικό να θέλεις να κάνεις παιδί και να πάρει δικά σου χαρακτηριστικά ή του συντρόφου σου. Αυτό δεν είναι αποτρεπτικό για 2ο παιδί μέσω υιοθεσίας. Ούτε σημαίνει πως θα αγαπάς το ένα λιγότερο και το άλλο περισσότερο.
Scroll to top icon