ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2016 | 12:29

Αδικη και απαίσια συμπεριφορά...

Σήμερα ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και εκτιμήσει βαθύτατα μου φέρθηκε σαν να ήμουν σκουπίδι... Απαίσια, άπονα, άδικα... Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο χάλια αισθάνομαι τώρα... Εγώ του είχα ανοίξει την καρδιά μου και αυτός ποδοπάτησε τα συναισθήματά μου... Εγω δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε κάποιον και ειδικά αν ήξερα ότι με έχει στην καρδιά του... Και δεν μιλάω απαραίτητα ερωτικά.... Σαν φίλη του μίλησα. . χωρίς κατι πονηρό... Λίγη ευαισθησία και ανθρωπιά δεν εβλαψε κανέναν! Κρίμα... Πολύ κρίμα... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από το συγκεκριμένο άτομο! Μ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ανοίγεις την καρδιά σου σε άλλους ανθρώπους πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να την πετάξει ο άλλος στα σκουπίδια. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πάψεις να ανοίγεσαι. Άμα δε ρισκάρεις δε θα βρεις ποτέ αυτόν που θα σε εκτιμήσει γι' αυτό που πραγματικά είσαι. Σου εύχομαι καλύτερα αποτελέσματα στον επόμενο άνθρωπο που θα ανοιχτείς :)
Scroll to top icon