ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2016 | 15:20

Αυτό θεωρείται αγάπη;

Επειδή το μυαλό μου πάει να τρελαθεί.. Είχα μια κοπέλα 22 ετών για 7 μήνες. Μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ, ωστόσο κάποιες συμπεριφορές της με δημιούργησαν μια μεγάλη απορία, διότι δε θεωρώ ότι δείχνουν αγάπη, αλλά εξάρτηση και ζητάω την άποψη σας: Καταρχάς ήταν εξαρτημένη από εμένα, καθώς δεν είχε ουσιαστικά φίλες/φίλους, ενώ είχε περάσει στο παρελθόν δύσκολα λόγω του ότι είχε κρίσεις άγχους, πανικού, αγοραφοβία και κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να απομονωθεί, και να παραμένει μέχρι σήμερα έτσι. Είναι αγάπη λοιπόν όταν είχε απαιτηση από εμένα να βρισκόμαστε κάθε μέρα, να κάνουμε τα πάντα μαζί, ήθελε να είμαστε για πάντα μαζί και έκανε σχέδια για αυτό, ενώ γνωριζόμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα; Είναι αγάπη όταν θυμώνει μαζί μου, να μου μιλάει απότομα, άκομψα και κάποιες φορές με βρισιές και προσβολές; Είναι αγάπη να σε ζηλεύει σε μεγάλο βαθμό, και να φτάνει στο σημείο να ψαχουλεύει συνεχώς το κινητό σου; Είναι αγάπη να έχει αλαζονεία και να σε μειώνει συνεχώς με τρόπο, είτε εμένα, είτε άτομα του περιβάλλοντος μου; Είναι αγάπη να είναι κτητική και να θέλει να ελέγχει τη ζωή σου, καθώς και να σου υπαγορεύει ουσιαστικά τι πρέπει να κάνεις με τη ζωή σου; Όλα τα παραπάνω τα έζησα στη σχέση, που τελείωσε βέβαια, απλώς δε μπορώ να καταλάβω. Ένα τέτοιο άτομο, που ουσιαστικά στη ζωή της είχε μόνο εμένα, και συν τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε, θεωρείτε πως ήταν φυσιολογικά όλα τα παραπάνω; Ή απλώς ήταν ένας κακός χαρακτήρας; Διότι εγώ άπειρος είμαι σχετικά και δε μπορώ να αναγνωρίσω τα σημάδια.. Να πω πως είμαι άντρας, 23 ετών, χωρίς πρότερη εμπειρία σε σχέσεις!
15
 
 
 
 
σχόλια
Βρε Μητσάκο, βρε Μητσάκο! Έτσι είναι αυτά τα πράγματα: όσο είμαστε νέοι κι άπειροι, ούτε να διαλέγουμε ανθρώπους ξέρουμε, ούτε να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που σέβεται τον εαυτό μας και τους άλλους ξέρουμε. Με ρον καιρό και τη εξάσκηση θα τα μάθεις. Αυτογνωσία και βουρ για άλλα!
Για ένα περίεργο λόγο θεωρουσα ότι αυτή η κοπέλα ήταν ιδανική για μένα... μοιαζαμε πολύ σαν χαρακτήρες, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, κάναμε αρκετά καλές συζητήσεις κτλ... ίσως γιαυτό κολλάω τόσο... και επειδη ήταν η πρώτη εμπειρία μου... μακάρι με το χρόνο να περάσει... απλως με τη έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω θεωρώ ότι δε θα βρω άλλη καλή κοπέλα κτλ..
Θα βρεις, όταν δηλ αποφασίσεις να ξαναφλερτάρεις. Στο εγγυώμαι.Τα κοινά σε αυτές τις ηλικίες είναι κάπως "επιφανειακά" γιατί ακόμη καλά καλά δε γνωρίζετε τους ίδιους σας τους εσυτούς. Μαλιστα, επειδή θυμάμαι και τις άλλες σου εξομολογήσεις, η κοπέλα δε φαινόταν κανά κελεπούρι, παραείχε πολλά "αρνητικά" στο χαρακτήρα της. Τι μου λες τώρα ότι φαινόταν ιδανική; Κτητική, ασεβής, ακοινώνητη.. Έλα βρε Μητσάκο τώρα. Απλά έχεις κολλήσει λίγο λόγω έλλειψης εμπειριών. Σου φαίνεται πολύ έντονο γιατί είναι η πρώτη φορά που το νιώθεις.Γενικότερα πάντως, μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα. Απόλαυσε τα λάθη και μάθε από αυτά. Βγες, γνώρισε κόσμο, διάβασε, γνώρισε τον εαυτό σου. :)
Ξέρω ότι σας έχω πρηξει... αλλά ναι προσπαθώ να το ξεπεράσω και επειδή ήταν η πρώτη μου δε μπορώ ακόμα να το χωνεψω... είμαι και σαν χαρακτήρας πολύ ευαίσθητος οπότε άστα να πάνε... σορυ αν σας έχω πρηξει το συκώτι... δε ξανά γράφω γιαυτό το θεμα :)
Βρε Μιτσακο (ενταξει,μας τα κανες λιγο σταφιδοτσουρεκα)τι να ξεπερασεις????μια βλαμμενη(γιατι περι βλαμμενης προκειται)που σου φερονταν ετσι???? Ενταξει ηταν η πρωτη σου αλλα δεν χαθηκε κ ο κοσμος,θα βρεθει καποια αλλη που θα εκτιμησει,θα σεβεται και θα σγαπησει αυτο που εισαι...7 μηνες δεν ειναι πολυς καιρος και δη για να σου φερεται ετσι..παρτο επανω σου και να μην δεχεσαι τετοιες συμπεριφορες απο κανεναν!!! Λες για εκεινη οτι ειχε προβλημα αλλα εκθιαζοντας την κ με τοσες αναφορες εδω μεσα,φαινεσαι το ιδιο προβληματικος...μη σου πω και χειροτερος...αγαπα τον εαυτο σου και σκεψου τι αξιζεις!!!!
Το ξέρω φίλε μου... έχω κολλήσει πολύ και χωρίς λόγο θεωρώ... έχω πρηξει πολλούς όχι μόνο εσάς εδώ μέσα :p που να ήταν δλδ και καμία καλύτερη περίπτωση πως θα έκανα; Πρέπει να ξεκολλησω... ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :)
@Ανωνυμος/η: ενα σταφιδοτσουρεκο θα ηταν οτι επρεπε...@Mitsakos : εχεις κολλησει με καποια που δεν σου αξιζε και που τα ειχες και λιγο καιρο...να μαθεις απο αυτο ομως,να δινεσαι εκει που το αξιζεις και επειδη πολλα συμβαινουν να αγαπας τον εαυτο σου και να προσπαθεις να τα ξεπερνας ...:)
5,5 δεν ηταν οι μηνες??? Αυτο με μπερδεψε κ ολιγον για να βγαλω συμπερασμα στο αν ειναι ο ιδιος...θα παιρνει τοκο η εξομολογηση..μερα κ μηνας,μερα κ μηνας...
Οχι δε λέγεται αγαπη, λέγεται "έχω ψυχολογικα και πρεπει να ξεσπασω σε καποιον" χώρια και την τεραστια ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση που λογικα θα ειχε..
Scroll to top icon