ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2016 | 17:12

soundslike

Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν, μ’ακούςΔέν έχουν εξημερωθεί τά τέρατα μ’ ακούςΤό χαμένο μου τό αίμα καί τό μυτερό, μ’ ακούςΜαχαίριΣάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούςΚαί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ ακούςΕίμ’ εγώ, μ’ ακούςΣ’ αγαπώ, μ ’ακούςΣέ κρατώ καί σέ πάω καί σού φορώΤό λευκό νυφικό τής Οφηλίας, μ ’ακούςΠού μ’ αφήνεις, πού πάς καί ποιός, μ’ ακούςΣού κρατεί τό χέρι πάνω απ’ τούς κατακλυσμούςΟί πελώριες λιάνες καί τών ηφαιστείων οί λάβεςΘά’ ρθει μέρα, μ’ ακούςΝά μάς θάψουν κι οί χιλιάδες ύστερα χρόνοιΛαμπερά θά μάς κάνουν περώματα, μ ’ακούςΝά γυαλίσει επάνω τούς η απονιά, ν’ ακούςΤών ανθρώπωνΚαί χιλιάδες κομμάτια νά μάς ρίξειΣτά νερά ένα-- ένα , μ’ ακούςΤά πικρά μου βότσαλα μετρώ, μ’ ακούςΚι είναι ο χρόνος μιά μεγάλη εκκλησία, μ’ ακούςΌπου κάποτε οί φιγούρες Τών Αγίωνβγάζουν δάκρυ αληθινό, μ’ ακούςΟί καμπάνες ανοίγουν αψηλά, μ’ ακούςΈνα πέρασμα βαθύ νά περάσωΠεριμένουν οί άγγελοι μέ κεριά καί νεκρώσιμους ψαλμούςΠουθενά δέν πάω , μ’ ακουςΉ κανείς ή κι οί δύο μαζί, μ’ ακούςΤό λουλούδι αυτό τής καταιγίδας καί μ’ ακούςΤής αγάπηςΜιά γιά πάντα τό κόψαμεΚαί δέν γίνεται ν’ανθίσει αλλιώς, μ’ ακούςΣ’ άλλη γή, σ’ άλλο αστέρι, μ’ ακούςΔέν υπάρχει τό χώμα δέν υπάρχει ο αέραςΠού αγγίξαμε, ο ίδιος, μ’ ακούςΚαί κανείς κηπουρός δέν ευτύχησε σ’ άλλους καιρούςΑπό τόσον χειμώνα κι από τόσους βοριάδες, μ’ ακούςΝά τινάξει λουλούδι, μόνο εμείς, μ’ ακούςΜές στή μέση τής θάλασσαςΑπό τό μόνο θέλημα τής αγάπης, μ’ ακούςΑνεβάσαμε ολόκληρο νησί, μ’ ακούςΜέ σπηλιές καί μέ κάβους κι ανθισμένους γκρεμούςΆκου, άκου Ποιός μιλεί στά νερά καί ποιός κλαίει -- ακούς;Είμ’ εγώ πού φωνάζω κι είμ’ εγώ πού κλαίω, μ’ ακούςΣ ’αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς.
37
 
 
 
 
σχόλια
Χμμμ μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό για να δούμε τι θα κάνουμε.Χάρηκα που μιλήσαμε(επί τη ευκαιρία με λένε Παύλο)και θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!
Ναι είναι για ζευγαράκια, αλλά ενδεχομένως να την βρεις και εκεί μην το αποκλείεις (συνέβη σε φίλη μου). Η Σκιάθος είναι πολύ όμορφη και προσφέρεται για διασκέδαση. Αν πας, να πάρεις και το καΐκι να κάνεις το γύρο του νησιού. Εμάς τότε έβρεχε και καταλήξαμε να κάνουμε μπάνιο στην Τσουγκριά. Ήταν από τις ωραιότερες διακοπές :).
Δε νομίζω πως θα βρεθεί σύντομα,αλλά ποτέ μη λες ποτέ.Ζήλεψα με αυτό που περιέγραψες γιατί κάπως έτσι θέλω να είναι φέτος,αλλά δεν εξαρτάται και από εμένα.Μου έχουν πει και για Τήλο και Σύμη,αλλά δεν ξέρω αν είναι ωραία εκεί!
Εγώ είμαι από τη Νίσυρο,ξέρω από Ρόδο και Σαντορίνη.Η Σαντορίνη οκ πανέμορφη,αλλά κυρίως είναι για ζευγαράκια,οπότε...:).Τα Κύθηρα και η Σκιάθος πάνω πάνω στη λίστα προς το παρών!
Λοιπόν θα πρότεινα από ομορφιά Σαντορίνη, Κρήτη, Νάξο, Ρόδο, Χίο, Μήλο, Άνδρο, Κύθηρα και Σέριφο. Είναι αυτά που έχω συγκρατήσει από παιδικές διακοπές. Για έξτρα διασκέδαση θα πρότεινα τη Σκιάθο που πήγα πέρυσι και τη Ρόδο.
Μια χαρά είσαι,αφού όλοι κάνουμε 1-2 χρονάκια παραπάνω!Συμφωνώ,είναι τα καλύτερά μας χρόνια και πρέπει να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται γιατί μετά έρχονται τα δύσκολα και για ακρίβεια...το άγνωστο!Να σου πω,τι προτείνεις για καλοκαίρι?κυρίως νησί στο Αιγαίο(παρόλο που είμαι από εκεί απλά φέτος είπαμε να αλλάξουμε λίγο):).
Ο καθηγητής μου επέμενε να πάω στη σχολή που πέρασα. Έλεγε πως ταίριαζε καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μου και τελικά είχε δίκιο. Θα μπορούσα ίσως να μπω και με το 10%, αλλά δεν ήθελα. Η θέληση είναι το κίνητρο για οτιδήποτε! :)
Κρίμα,αλλά δεν πειράζει:).Γιατί δεν έδωσες ξανά εφόσον ήταν για λίγο και είχες τις δυνατότητες?Πέρασα,αλλά όχι στο πολυτεχνείο γιατί πρώτον έμενα σε μικρό νησί και δεν είχαμε φροντιστήριο και δεύτερον γιατί ακολούθησαν αυτά που ανέφερα πιο πριν.Όμως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουμε και με αυτά που πετύχαμε και ποτέ δεν είναι αργά να φτάσουμε πιο ψηλά.Θέληση να υπάρχει και τα υπόλοιπα θα γίνουν!
Συμφωνώ απόλυτα!Να ζωγραφίζεις και να μην το αφήσεις αφού ξεφεύγεις από αυτά που σε βασανίζουν.Έχεις κάνει ποτέ μαθήματα?(π.χ ελεύθερο σχέδιο)
Δεν γνωρίζω για τις άλλες, αλλά προσωπικά το ερωτικό ενδιαφέρον δεν μου λείπει. Αντίθετα την ευαισθησία και τον ωραίο λόγο δεν τα συναντώ συχνά και γι' αυτό τα εκτιμώ κιόλας. Καλό σας βράδυ!
Όλα στην ώρα τους....θέλω να να τα δεις ξαφνικά,εκεί που θα κάθεσαι και θα διαβάζεις εξομολογήσεις να διαβάσεις και κάτι δικό μου αφιερωμένο σε εσένα, όπως τώρα.Την επόμενη φορά όμως θα είναι δικό μου:).
Scroll to top icon