ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2016 | 04:11

Νιωθω

Νιωθω ασχημη σε αυτη τη σχεση. δεν εχει σημασια ποσο ειμαστε μαζι, για ποιο λογο και πως ειμαστε.Νιωθω ασχημη. Απο τον τροπο που με κοιταει. Απο το πως με σπρωχνει για να περασει (και ΚΥΡΙΩΣ μπροστα σε αλλους... μονοι μας ποτε τετοια).Με υποτιμαει με αμιδρες κινησεις που πλεον νιωθω οτι τα φανταζομαι. Τα συζηταω και αρνειται. Φυσικα.. αλιμονο. Ποιος παραδεχεται ποτε κατι οταν τον μειωνουν;Αρρωστησα αυτ ηη βδομαδα, ετρεχα δουλευα.. και μου ζητουσε συνεχεια "ελα σπιτι μου, γιατι δεν το σηκωνες..; Γιατι γιατι γιατι...Πηγα σπιτι πηρα τη σχεση μου, πηγαμε βολτα. Γυρισαμε μαζι.. Ολη τη βδομαδα τρεχω.Σημερα αρρωστησε..Δε μου μιλαει εδω και 19 ωρες γιατι εγω φταιω που κολλησε.. (ελεος καπου!)..Με επρηζε ολη τη βδομαδα, δεν ξεκουραστη λεπτό.. Και τωρα μου γραφει "ο εγωισμος σου... εχω αρρωτησει και μου λες οτι σου μιλησα ασχημα σημερα;".Δεν ειπα κατι.. Ανεφερα αυτα που σας λεω..Δεν ειμαι ευτιχισμενη. Δεν περιμενω πως και πως να μιλησουμε, δεν ανυπομονω για κανεναν μηνυμα και μου λειπει να ειμαι ελευθερη και να μπορω αν με φλερταρουν χωρις να με λεει "πουτανα".Ανυπομονω.Φοβαμαι να χωρισω γιατι ξερω θα με διαλυσει. Και δεν ειμαι ετοιμη για τοσο πονο.Οσες φορες παραυτα με εχει χωρισει και το καταπινω επωδυνα (εχω πλεον φοβερες στομαχικες διαταραχες που φοβαμαι θα γινουν χρόνιες.. απο τον πονο και το στρεςς..), βλεπω οτι γυριζει οταν καταλαβαινει οτι δεν θα τηλεφωνησω δε θα κλαψω δεν δεν δεν...Αισθανομαι με το λιγο μυαλό που εχω, πως απλά θελει να ασχολουμαι με το ατομο αυτο. Δεν θελει να ζω να ειμαι ελευθερη. ΜΕ ζηλευει πιθανων παθολογικα.. και με μισει ταυτοχρονα. Για αυτο δε χαιρεται με τιποτα. Εχω σβησει πρωην, φιλες φιλους... γιατι απλα ζηλευει. Με υποχρεωνει να βλεπω στο fb μονο ποτε ειναι online η σχεση μου.. κανεις αλλος..Μια μερα που απλα εκλεισα τη συνομιλια (ειχα τη σχεση μου και 2 φιλες/συνεργατες) με χωρισε...Βαρεθηκα..Εχω μονο ασχημες αναμνησεις απο αυτη τη σχεση. Και κριμα, γιατι πριν απο εμενα εκανε φοβερα πραγματα.. Κριμα..Ειχα αναγκη να ζησω λιγο ωραια..Φοβαμαι να φυγω.Περιμενω να με βαρεθει και να φυγει η να με κερατωσει.Ετσι δεν θα εχω τυψεις και θα ζησω ελευθερη τη ζωη μου.Καλο βραδυ.Εξομολογηθηκα
9
 
 
 
 
σχόλια
Δες ψυχολόγο το συντομότερο δυνατόν!Όσον αφορά τη σχέση σου έπρεπε να 'χες χωρίσει χθες (Αυτός έχει βολευτεί αφού σε κακοποιεί ψυχολογικά κι εσύ το ανέχεσαι, μην ελπίζεις να σ' αφήσει ήσυχη).
Μάλλον τότε πρέπει να διαλέξεις ή αυτόν ή το χρόνιο αγχος, στεναχώρια, δυστυχία, αδιέξοδα...(να τα πω όλα?) .. Θα καταλαβαινεις φαντάζομαι τι ειναι καλύτερο για σενα και την ψυχική σου υγεία..
Αυτή είναι μια αρρωστημένη σχέση. Έχεις μερίδιο ευθύνης που τη διατηρεις ακόμη. Τι να σου πω; Να φύγεις; Έπρεπε να το έχεις κανει από προχθές. Να πατησεις γερά στα πόδια σου. Αυτό θα σου πω. Να του πεις χωρίζουμε και να κοψεις κάθε επαφή. Ποτέ ξανά και για κανένα λόγο. Θα σου πω να κάτσεις και να σκεφτείς το τι αξιζεις, το τι ομορφιές έχει να σου προσφέρει η ζωή. Θα σου πω πως όταν νιώθεις πως σου λείπει να σκεφτείς το πόσο άσχημα και χειριστικά σου φέρεται. Θα σου πω πως πρέπει να ταρακουνηθεις και να καταλάβεις πως ακόμη μια μέρα κοντά του είναι μια χαμένη μέρα από τη ζωή σου. Καλύτερα να πονεσεις επειδή είστε χωριά παρά επειδή είστε μαζι. Θα το δεις πως όταν απαλλαγέις από αυτόν τον τοξικό άνθρωπο θα ηρεμησεις και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο καθαρά. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε λεπτό από τη ζωή μας. Καλή τύχη.
Για κάποιο λόγο σε απασχολεί πολυ η γνώμη του.Τι φοβάσαι να ακούσεις απ'το στόμα του;Δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς κάτι που θα ευχόσουν να λειτουργεί αλλα δεν λειτουργεί;Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλα μην αφήνεις τον εαυτό σου να κακοποιείται.Κάνε αυτα που θα έκανες ούτως ή άλλως,μίλα στις φίλες σου και βγές έξω,αν δεν του αρέσει θα απομακρυνθεί απο μόνος του.Σημασία έχει τι θές εσυ απ'τη ζωή σου,επικεντρώσου σ'αυτό και δές το να σχηματίζεται.
Γεια . Εμεις πρεπει να επικοινωνησουμε οπωσδηποτε. Ετυχε να 'χω περασει-και πια ξεπερασει ακριβως την ιδια κατασταση. Απο τη περιγραφη σου και μονο, αναγνωριζω τον εαυτο μου και τη παλια και αθλια σχεση μου. Στειλε μου αν θες εχω να σου πω καποια πραγματα .
Γεια . Εμεις πρεπει να επικοινωνησουμε οπωσδηποτε. Ετυχε να 'χω περασει-και πια ξεπερασει ακριβως την ιδια κατασταση. Απο τη περιγραφη σου και μονο, αναγνωριζω τον εαυτο μου και τη παλια και αθλια σχεση μου. Στειλε μου αν θες εχω να σου πω καποια πραγματα .
Βρε κορίτσι μου, αντί να τον χωρίσεις εσύ και να βρεις την ηρεμία σου, περιμένεις να σε χωρίσει αυτός; Και μάλιστα σε έχει χωρίσει πολλάκις; Τώρα είσαι διαλυμένη, γιατί έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να είναι υποχείριο κάποιου. Τι κερδίζεις μένοντας σε αυτή τη σχέση (αν λέγεται σχέση); Αντί να απομακρύνεις αυτόν, απομάκρυνες τους φίλους σου; Σήκω και φύγε! Δεν χρειάζεσαι δεκανίκια, τον εαυτό σου χρειάζεσαι να βρεις και να φροντίσεις!
Από τη στιγμή που δεν τον θέλεις, δεν είσαι ευτυχισμένη, δεν περνάς καλά,δεν δεν δεν, σαφώς και πρέπει να το τελειώσεις. Εγώ μόνο ένα δεν κατάλαβα.. λες: μου λειπει να ειμαι ελευθερη και να μπορω αν με φλερταρουν χωρις να με λεει "πουτανα". Δηλαδή, φλέρταρες μπροστά του και σ' έλεγε πουτάνα, κι αυτό είναι το πρόβλημα; Επειδή σ' έβριζε και δεν μπορούσες να το κάνεις με την ησυχία σου;
Ο χριστος και η παναγια. Καλό μου κορίτσι γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί μένεις με ένα τέτοιο κακό ατομο; Λογικό να σε στεναχωρει ο χωρισμός, καθώς όλοι μας ποναμε, ακόμα και αν δεν ήταν καλή η σχέση. Αυτό όμως δε είναι λόγος να Τράβας τέτοια βάσανα, από έναν άνθρωπο που σε εκμεταλλεύεται και σε έχει το παιχνίδι του. Παρε την απόφαση, χώρισε τον, και ζησε τη ζωή σου... Ναι είναι δύσκολη απόφαση, αλλά όταν τη πάρεις θα δεις πόσο σωστή είναι :)
Scroll to top icon