ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 19:19

Ουτοπίες

Κάποτε αποστήθισα ολόκληρο το ποίημα πολλές σελίδες για να στο απαγγείλω σα δώρο στο αμάξι, έξω από το σπίτι σου.Και εσύ αφού χόρτασες τον εγωισμό σου και τσέκαρες πως μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε να τρέχει πίσω από την ουρά σου, με έστειλες με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.Σου ακούμπησα στα χέρια σου τη καρδιά μου και εσύ τη πέταξες κάτω και τη πάτησες με τα βρώμικα πόδια σου.Τώρα, μετά από δέκα σχεδόν χρόνια μου είπες πως «μετάνιωσες». Και πάλι έτρεξα πίσω σου, αλλά γρήγορα κατάλαβα πως δεν είχες αληθινά μετανιώσει αλλά πως έψαχνες κάποιον να σε κάνει «μαμά».Ευτυχώς για μένα, είχα αντισώματα, ήξερα πως είσαι κίβδηλη και δε τη πάτησα.Βέβαια, το ομολόγω: πολλές φορές το βράδυ μου λείπεις. Δε μου λείπεις όμως στ’ αλήθεια εσύ, μου λείπει αυτή η ουτοπία που φαντάστηκα κάποτε ότι είσαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πωωωωωωω ρε φίλε ακριβώς τα ίδια και εγώ. Με τη μονή διαφορα οτι δεν ήθελε παιδιά. Απλά έτσι για το γαμωτο μαλλον μετά από 10 χρονια μου ζήτησε τα πάντα. Που θα τις τα έδινα και θα γούσταρα κιόλας. Και απλά σηκώθηκε να την κάνει καινλεγοντας ενα μάτσο ηλίθιες δικαιολογίες. Ειλικρινά θα σου έλεγα να τα πιούμε μαζι αλλα μάλλον δεν μένουμε κοντά. Χαχαχχαχαχα. Καλό κουράγιο λοιπόν. Και θα σου πω ότι λεω και στον εαυτό μου. Να πα να γαμηθει....με την κακή ενοια.
Scroll to top icon