ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2016 | 13:30

How can you ment a broken heart;

Έχουμε έναν άσχημο χωρισμό πέντε χρόνια τώρα. Μετά έχουμε έναν τύπο που με αποτελειωσε. Από τότε φίλοι της λαιφο έχει ανοίξει το κουτάκι με όλα τα δεινά και κάνω τη μία βλακεία πίσω από την άλλη, έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στον εαυτο μου. δεν μπορώ με τίποτα να ερωτευτω το μυαλό μου συνέχεια στον δεύτερο που με αποτελειωσε. Είναι προφανές ότι έχω πληγωθεί πολύ! Παρά πολύ. Με αποτέλεσμα να μην είμαι ικανή να νιώθω αλλά ούτε και να δώσω πράγματα σε κάποιον άλλο. Αφού δεν έχω την ενέργεια και είμαι ένα πληγωμένο κουφάρι εγωισμού. Πως τελικά ξεπερνιέται όλο αυτό; Έχει κανένας καμία ιδέα γιατί με το να το αφήνω δεν οδηγεί πουθενά. Με το να βάζω περιορισμούς στον εαυτό μου επίσης..πραγματικά χρειάζομαι μία καλή συμβουλή..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το προφανές που μπορώ να σου πω είναι να διαγράψεις τον τύπο που σε αποτελείωσε, ξέρω όμως ότι αυτά δε διαγράφονται μονοκοντυλιά. Θα έλεγα κάτι άλλο: εστίασε στα θετικά ενός ανθρώπου που γνωρίζεις για πρώτη φορά, μην κρίνεις με αρνητική προδιάθεση αλλά με θετική, μην ψάχνεις να βρεις το στραβό επάνω τους αλλά το καλό. Και μην χάνεις ευκαιρίες ζωής που ίσως δεν μπορέσεις να ξαναβρείς... Καλή τύχη!
Scroll to top icon