ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2016 | 05:18

Βοήθεια !!!

Νοιώθω απελπισμένη και αβοηθητη... Δεν εδώ δουλέψει ποτέ για πολύ καιρό και είμαι 20 χρονων..έχουν πέσει όλα τα βάρη επάνω μου..Η μητέρα μου έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάζεται να μπαινοβγαινει στα νοσοκομεία για το υπόλοιπο της ζωής της. Δεν έχω βοήθεια από κανέναν είμαι εγώ και αυτή...τι θα κάνω? Δεν έχω όρεξη για τίποτα, νοιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ενώ θέλω..Δεν έχω δύναμη..
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα κάνε υπομονή και προσπάθησε να βάλεις κάποιες άμυνες. Σ'αυτή σου τη δοκιμασία θα εναλλάσσονται ο πόνος και η θλίψη με την οργή και το θυμό. Να θυμάσαι οτι είναι απολύτως φυσιολογικό. Το ίδιο θα δεις και στην ψυχολογία της μαμάς σου. Αφού είσαι εσύ ο άνθρωπός της πιθανό να ξεσπάει επάνω σου. Μην κακιώσεις, είναι που ταλαιπωριέται και ταλαιπωρεί και σένα.Απευθύνσου στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου που ακολουθεί τη θεραπεία της η μαμά σου. Προσφέρουν μεγάλη βοήθεια σε πρακτικά θέματα (φάρμακα, έγγραφα, χρηστικά αντικείμενα κτλ), καθώς και εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς, αλλά και στο περιβάλλον που τους υποστηρίζει.Κάνε κάποια πραγματάκια για τον εαυτό σου να πάρεις δύναμη και να δώσεις κι εσύ με τη σειρά σου στη μανούλα. Περαστικά της και γρήγορα.
Scroll to top icon