ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 02:45

Αναμνησεις

Ειμαι η μονη που σκεφτομαι τα παιδικα χρονια και τα νοσταλγω?Ειμαι η μονη που αναπολω τους εφηβικους ερωτες λες και εχουν περασει χρονια?Ειμαι η μονη που οταν σκεφτομαι περασμενα ομορφα πραγματα ποναω?Ειμαι η μονη που φαντασιωνομαι πως θα θελα να ηταν η ζωη μου και που νομιζω πως οι αλλοι περνανε γαματα και εγω σαπιζψ σπιτι?Ειμαι η μονη 23 ετων που νομιζει οτι γερασε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις θείτσα, αν ήσουν μικρή θα σ' έλεγα πως έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου και τις δυνατότητες να το διαμορφώσεις όπως θες, αν είσαι διατεθιμένη να κάνεις τις ανάλογες θυσίες πάντα...Τώρα όμως που σε πήρανε τα χρόνια, πέσανε τα μπαλκόνια κ' είσαι με το 'να πόδι στον τάφο... δύσκολο, δεν ξέρω... Πάνε οι εποχές των ονείρων και της περιπέτειας, πιάσε το πλέξιμο.Κατά τα άλλα ναι, οι 23χρονοι ζούνε το όνειρο αυτή την εποχή. World party κι έτσι, οι μισοί δουλεύουν Mickel, coffee island, Everest κλπ και οι άλλοι μισοί διαβάζουν. Εκτός κι αν εννοείς το όνειρο του αιώνιου Έλληνα φοιτητή που μένει στη μάνα του μέχρι τα 35 τουλάχιστον. Next level.
Scroll to top icon