H Eνωση Φωτορεπόρτερ επιβεβαιώνει το "βρωμιάρη Έλληνα" του Γερμανού πρώην υπουργού

H Eνωση Φωτορεπόρτερ επιβεβαιώνει το "βρωμιάρη Έλληνα" του Γερμανού πρώην υπουργού Facebook Twitter
3

Με ανακοίνωση της η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας επιβεβαιώνει το περιστατικό της ρατσιστικής φραστικής επίθεσης Γερμανού πρώην υπουργού σε Έλληνα φωτορεπόρτερ, μέσα στο Μαξίμου, κατά την συνάντηση του αντικαγκελαρίου Γκάμπριελ με τον Πρωθυπουργό.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αρχή άνδρα δείκνυσι: Kαταδικάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

 

Η Ε.Φ.Ε., αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

 

Ο Γερμανός Χριστιανοκοινωνιστής, πρώην υπουργός, αρνήθηκε στη συνέχεια ότι προέβη στη φραστική επίθεση.  

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας σχετικά με αυτό το ρατσιστικό υποκείμενο: είναι θείος της Sandra Bullock...(http://www.sueddeutsche.de/panorama/promiblog-zu-prominenten-verwandten-zu-tisch-mit-peter-und-sandra-1.1700495)
Συγκέντρωση όλοι μπροστά στη γερμανική πρεσβεία να αυτομαστιγωθούμε,να σκίσουμε τα ρούχα μας και να ρίξουμε στάχτη στα μαλλιά μας ως ελάχιστες συμβολικές ενέργειες συγγνώμης που ένας βρωμιάρης Έλληνας άγγιξε βόρειο άρειο Γερμανό!Οργανωτές:Τζήμερος,Ισκάρ και Χειμωνάς!Ελέησέ μας εξοχωτάτη!