ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2016 | 02:31

Είμαι ερωτευμένος μαζί σου...

Μακάρι να είχα το θάρρος να σου πω όσα αισθάνομαι για σένα αλλά φοβάμαι ότι θα σε χάσω για πάντα και ούτε σαν φίλη δεν θα σε βλέπω... τουλάχιστον μπορώ να βλέπω ακόμα το χαμόγελο σου...Σ'αγαπώ τόσο πολύ Μελίνα!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοβόμαστε να πούμε κάτι. Δεν είναι ωραίο και δεν πρέπει να μετανιώνουμε ποτέ για κάτι στο μέλλον, όμως αν δεν κάνεις τίποτα σίγουρα θα το μετανιώσεις!!
Δεν καταλαβα γιατι βασανιζεις τοσο τον εαυτο σου.Τι εννοεις δεν εχεις το θαρρος να της τα πεις μην τη χασεις απο φιλη σου; Καλυτερα να σου λεει για αλλους ερωτες και να στεναχωριεσαι; Μαζοχισμος ειναι αυτο.Προτιμας το φιλικο απο το ερωτικο αληθεια; Εισαι η δεν εισαι ερωτευμενος; Φλερταρε την λιγο να ξεκολλησετε απο το φιλικό και ξαναγραψε. Οι φιλοι ξερουν πολλες λεπτομερειες τι αρεσει πως αρεσει κλπ. Εχεις πλεονεκτημα σαυτο. Αυτοχαστουκισου 2 φορες και ξεκινα φλερτ.
Scroll to top icon