ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2016 | 01:30

Μόνιμο πρόβλημα και αδιέξοδο

Τόσα χρόνια πέρασαν και ακόμη δεν κατάφερα να ξεκολλήσω, πήγα φοιτητής, γυρνάω σπίτι, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι και κολλάω πάλι μαζί του, με όποιον και να είμαι, όσο και να προσπαθώ να τον ξεχάσω πάντα μου λείπει. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει να μου μιλήσει, ούτε γεια δε μου λέει πλέον, σκέφτομαι να τον πιάσω να του τα πω μήπως και ξεκολλήσω γιατί ο ίδιος δεν τα ξέρει αυτά, φοβάμαι αντίδραση αλλά οκ, θα δείξει. Ήμασταν και 3 χρόνια φίλοι, να πω όμως πως τότε δεν τον έβλεπα ερωτικά, έτσι άρχισα να τον βλέπω όταν σταματήσαμε να κάνουμε παρέα. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση, στεναχωριέσαι συνέχεια, τον βλέπω έξω και αλλάζω δρόμο. Help me guys!
3
 
 
 
 
σχόλια
Η κατασταση δεν μπορει να γίνει χειροτερη αρα δεν εχεις να χασεις κατι. Να του τα πεις να ηρεμησεις και να μπορεσεις να τον ξεπερασεις. Αρα μονο κερδισμενη θα βγεις! Καλη επιτυχία!
Scroll to top icon