ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2016 | 02:31

πως να τους το εξηγησω??

Ρε παιδια,εσας σας φαινεται παραλογο το οτι ειμαι 18 χρονων και αντι για τα ξενυχτια και τα ξεφρενα παρτυ στα κλαμπ και τα μπαρακια προτιμω τις ηρεμες συναντησεις με τις φιλες μου? Που αντι για τη βαζουρα και το στριμωγμα αναμεσα σε ανθρωπους που δεν γνωριζω στα κλαμπ,προτιμω τις συζητησεις,τις ομορφες στιγμες με φιλους σε ηρεμα μερη,να αραζουμε χαλαρα? Πειτε μου σας παρακαλω γιατι μερικες φιλες μου δεν με καταλαβαινουν.Λεω κατι λαθος,παραλογο,κακο? Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ του εξω,αλλα μερικες με εχουν παρεξηγησει τοσο πολυ που η μια μου ειπε οτι εχω ''ανθρωποφοβια''..(ελεος!),(μαλλον θα εννοουσε αγοραφοβια..)...και η αλλη μου ειπε οτι ισως γινω και η αφορμη που θα χαλασει μια παρεα....ωρες-ωρες νιωθω οτι με κρινουν λαθος και οτι δεν με καταλαβαινουν...Τι να κανω?? Καμια συμβουλη?? Απαντηστε μου σας παρακαλω!
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα φανώ κυνική, και λογικό γιατί είμαι. Άλλαξε παρέες. Εγώ αυτό το στριμωξίδι και το έντονο τρεμοπαίξιμο του φωτός υπό τον εκκωφαντικό ήχο κακόγουστης μουσικής,και την άλλη μέρα να πονάει ο λαιμός μου από τις φωνές και να έχω χάσει και όλο μου το πρωί γιατί δε μπορώ να ξυπνήσω, ούτε από μακριά. Είμαι ξενέρωτη και "ανθρωποφοβική"(???); Καλώς, πάρτε τη νερωμένη παρέα σας και αφήστε μέ με τη μπύρα μου και το βιβλίο μου στο παγκάκι μου. Ή ελάτε να πάμε σ' ένα ήρεμο μπαρ σαν άνθρωποι. Κι αυτό παίζει.
Διότι ως γνωστόν, η πολυκοσμία, η εκκωφαντική μουσική, το στρίμωγμα, τα ηλίθια σφηνάκια, τα γαμήσια στις τουαλέτες, η ανούσια "σκοπιά" μπροστά στο πόστο του/της bartender, κάνουν αυτή τη φωνούλα που έχει ο καθένας στο κεφάλι του να ακούγεται πιο δύσκολα... Ή και όχι. Ας το αναρωτηθούν αυτό οι φίλες σου την επόμενη φορά που θα βγείτε κάπου ήσυχα και δροσερά, με τη δική σου φωνή να είναι σε θέση να φτάσει στα αυτιά τους.Μη μασάς :)
Στριμωγμα, ενα πενταλεπτο να φτασω στο wc και αλλο ενα τεταρτο να περιμενω στην ουρα μερικες φορες... Το "συγνωμη να περασω" που μου χυνει το ποτο κ μου βρεχει το με κοπο: "μολις εστριψα τσιγαρο"... Η τερμα μουσικη που μου καλυπτει τη φωνη και πρεπει να ουρλιαζω για να ακουστω, ή να προσεχω μη δαγκωσω κανενα αυτί κατα λαθος... που βαζω ανετα στοιχημα για το πιο θα ειναι το επομενο τραγουδι και πεφτω μεσα, καθως το προγραμμα ειναι ιδιο με το προηγουμενο Σαββατο.. Ναι... Τα ιδια και εγω δεν αλλαξα αποψη ποτε και ειμαι 32 στο σημερα. Ωστοσο, ακολουθω μερικες φορες τις φιλες μου ή τον εκαστοτε συντροφο μου στον τροπο διασκεδασης που επιλεγουν και ας μην ειναι στα γουστα μου με το σκεπτικο: Οτι δε μπορεις να αποφυγεις, καθεσαι και το απλαμβανεις!
Scroll to top icon