ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2016 | 20:14

Δουλεια!

Ας βγαλω και εγω απο μεσα μου αυτα που καθε μερα λεω...ΠΩΣ γινεται ρε πουστη μου ολος ο κόσμος να εχει την ιδια κουτο-κουλτουρα με την δουλεια? Βρισκεις εναν γνωστο στον δρομο και μιλατε...-Γεια σου (ονομα)-Επ τι κανεις καλα?-Καλα εσυ?-Να εδω... Δουλευεις πουθενα ?-Κατι κανουμε..-Μπραβο μπραβο δουλιτσα να υπαρχει! το μεροκαματο να βγαινει!ΕΛΕΟΣ!Δεν αντεχω αλλο με το θεμα δουλειας! να ξυπνας το πρωι και να βριζεις για 20 λεπτα και μετα να ντυνεσαι για να πας για δουλεια...Πως ολος ο κοσμος ειναι τοσο κοιμησμενος σε αυτη την καθημερινη μ@λακια-ρουτινα της δουλειας?Δεν ειναι η δουλεια η ζωη του ανθρωπου! ναι δεν λεω ο κοσμος ψαχνει για λευτα κτλπ αλλα το γ@μημενο ειμαστε ανθρωποιιιι! Ο λογος που γραφω αυτο το thread ειναι γιατι εχω απελπιστει με την δουλεια μου! Δεν γουσταρω μια ! καθε πρωι ξερω ακριβως τι θα κανω για τις επομενες 8 ωρες και τι θα παρω! Δεν δικαιουμαστε κατι τετοιο πιστευω! δεν ξερω ισως σκευτομαι λαθος αλλα γιατι να ειμαστε καταδικασμενοι σε αυτη την ρουτινα της καθημερινοτητας? Το μονο πραγμα που σου προσφερει η δουλεια ειναι λιγα χρηματα ωστε να μπορεσεις να ξαναπας για δουλεια αυριο και σου τρωει και τον χρονο σου που ειναι το σημαντικοτερο πραγμα που υπαρχει μετα την υγεια! Ολοι εσεις που δουλευται σε μια δουλεια που δεν σας αρεσει πως την παλευεται ρε παιδια? Εχω πολλα νευρα οταν ειμαι στην δουλεια γιατι βλεπω τους συναδελφους μου χαλαρους / ανετους με το γελιο κτλπ και εμενα να βριζω καθε λεπτο που βρισκομαι στην εταιρια. Ναι αλλα δεν ειμαστε ολοι του στηλ εχω δουλιτσα και ας πεθανω σε αυτην...Κουραστηκα!
9
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα απ'το οτι μάλλον δεν έχει φ το πληκτρολόγιό σου, κάποιοι ξέρεις αγαπάμε τη δουλειά μας και θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Τώρα τα εξαντλητικά ωράρια και τα περιορισμένα χρήματα είναι αναγκαστικά παράπλευρες απώλειες. 'Οταν έχεις πχ να εξυπηρετήσεις κόσμο δεν είναι επαγγελματικό να βλέπουν τη μούρη σου στο πάτωμα.
Τρουφ μου εξυπηρετώ ακόμα, γιατί δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης που να τα βγάζει πέρα. Υπάρχει μεν η συμφωνία για την αποχώρηση, αλλά απρόθυμη από τη μεριά τους (εταιρία). 'Ισως να είναι για καλό που καθυστερεί η κατάσταση και τελικά να υποχωρήσουν σε αυτά που ζητάω. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! :))
Πραγματικά εύχομαι ό,τι και να γίνει, να είναι το καλύτερο :)Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά ειλικρινά σε νιώθω "δικό" μου άνθρωπο, όπως και κάποια άλλα παιδιά από εδώ :)
Scroll to top icon