ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2016 | 03:39

Νοσηλευτικη

Ηταν το ονειρο μου απο μικρη και το θεωρω ενα επαγγελμα που μονο προσφερει στον ανθρωπο.Εισαι διπλα στον αλλον σε εντονες στιγμες της ζωης του ειτε θετικες ειτε αρνητικες.Αυτο που θελω ειναι να τελειωσω και να παω Αφρικη,Συρια κτλ για να βοηθησω.Η κουραση του επαγγελματος ειναι τρομερη,ολη τη μερα ορθιος μεσα στην ενταση και τις σκεψεις για πραγματα που πρεπει να γινουν.Που θελω να καταληξω.Γιατι ρε φιλε οταν σου λεω οτι σπουδαζω/δουλευω ως νοσηλευτρια ξινιζεις τα μουτρα σου?Γιατι με θεωρεις κατωτερο επαγγελμα οταν ειμαι χρησιμη στη κοινωνια.Οταν μπορω να σε σωσω..εσενα και την οικογενεια σου.Γιατι ρε?Δεν καθαριζω μονο τα σκατα των γερων φιλε μου.Ειμαι διπλα τους να τους κρατησω το χερακι οταν πονανε ψυχικα η σωματικα,να τους πω μια ιστορια,να τους δωσω νερακι να πιουν.Τους φροντιζω.Ειμαι εκει οταν τα παιδια τους,τους παρατανε...Ειμαι εκει..
7
 
 
 
 
σχόλια
Με το που διάβασα την εξομολόγηση σου, έλαβα ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να κάνω λογαριασμό.Φέτος έδωσα πανελλήνιες και υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να περάσω στη Νοσηλευτική. Θεωρώ πως πρόκειται για επάγγελμα/λειτούργημα!Σε συγχαίρω για την ανιδιοτέλεια και τη θέλησή σου να κάνεις καλύτερο τον κόσμο μέσα από την προσφορά σου!Είσαι πρότυπο για όλους!Απαξιώνουν τους νοσηλευτές οι ίδιοι άνθρωποι που κάποτε ζητούν τη χείρα βοηθείας τους.Όχι απαξίωσης, αλλά, απεναντίας, συγχαρητηρίων πρέπει να χαίρει το συγκεκριμένο επάγγελμα!Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις!Συνέχισε να μοιράζεις απλόχερα καλοσύνη και να εμπνέεις όλους εμάς!
Είμαστε ενας απαιδευτος λαός που θεοποιει όλα τα λαθος πράγματα... αν αποφασισεις να ακολουθησεις το δρομο της νοσηλευτικης να εισαι ετοιμη να δεχτεις πολυ συχτα την απαξιωση των γυρω σου... θα ειναι τόσες πολλές οι στιγμες που θα νιωσεις τοσο ΠΕΡΗΦΑΝΗ απο αυτο που κανεις, που δε θα εχει πια καμια σημασια η γνωμη των άλλων... καποτε βρεθηκα σε ενα λεωφορειο στο εξωτερικο, μολις μπηκε μεσα μια νοπσηλευτρια σηκωθηκαν 3 ατομα για να κατσει, μονο σεβασμος αξιζει σε αυτο το επαγγελμα - λειτουργημα, συγχαρητηρια για την επιλογη σου !
Φαντάζομαι ότι όσοι ξινίζουν τα μούτρα τους είναι πολύ επιτυχημένοι επαγγελματικά και ζουν τρομερά ενδιαφέρουσες ζωές, ε;Μμμμμ, ναι! Κοριτσάρα, το επάγγελμα που διάλεξες (και απ' τα γραφόμενά σου δείχνει να σου αρέσει), "διαλέγει" ανθρώπους με τσαγανό και δύναμη ψυχής. Να είσαι υπερήφανη που "διάλεξε" και σένα.
Μπράβο σου, διάλεξες ένα επάγγελμα πολύ αλτρουιστικό.Αλλά ποιος ξινίζει τα μούτρα του ακούγοντας περί νοσηλευτικής;! Εγώ γιατί νόμιζα ότι ανήκει -στο μυαλό όλων- στα επαγγέλματα-λειτούργημα;
Scroll to top icon