ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2016 | 14:50

Δυσκοιλιοτητα

Τι να κάνω γαμωτο :( είμαι αποφασισμένη ότι δεν θα πάω ποτέ τουαλέτα
15
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα με έσωσαν τα φρούτα,ειδικά το ακτινίδιο όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω..Επίσης καφές με γάλα και τσιγάρο βοηθάει..Και αν δεις οτι τίποτα απο αυτά δν έχει αποτέλεσμα πάρε κλίσμα,δεν είναι τπτ..Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά;)
Αν ολα τα παραπανω δεν πιασουν τοτε φαρμακειο κλισματακι και καλο κουραγιο.Μην το αφησεις πολλες μερες γιατι αφενος οι τοξινες συσσωρευονται και αφετερου επηρεαζει την ψυχολογια και σε αγχωνει.
Συμπασχουσα. Κάποτε έφτασα και βδομαδα.λοιπον βλητα ,βήτα με λεμόνι λάδι οτι θες αλλά μπόλικα βλήτα(θα βγουν επίπονα αλλά σε 2 μερες θ χεις καθαρίσει χωρις πλακα) έπειτα φραπέ γάλα κ νικοτίνη διαβολικός συνδυασμός με ωραία αποτελέσματα και φυσικά δώσε καρπούζι να φχαριστηθεις κ ωραίο φρούτο στ εποχή του
Φραπέ με γάλα όπως λέει και ο προλαλήσας,επίσης δαμάσκηνα έχω ακούσει ότι βοηθάνε..μπορείς να δοκιμάσεις να βράσεις και φύλλα αιγύπτου και γενικά να προσθέσεις στη διατροφή σου φυτικές ίνες.
Τρία πράγματα μπορεί να σου προτείνει ο μέσος άνθρωπος.3. Μαρμελάδα σύκο.2. Γλυκό του κουταλιού - Τριαντάφυλλο.1. Γλυκός καφές με γάλα και κρουασάν σοκολάτα ενώ καπνίζεις.Το τελευταίο μην το δοκιμάσετε σπίτι αν θέλετε να κρατήσετε την τουαλέτα σας.
Scroll to top icon