ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 16:27

Δευτέρα

Αύριο πάω για την τέταρτη χημιοθεραπεία..Κάθε φορά το ίδιο άγχος,η ίδια αγωνία..Να βγούνε καλές οι εξετάσεις αίματος,να κάνουμε και μια αξονική να δούμε πως πάμε,να ζείς σε μια συνεχόμενη αγωνία για το επομένο σου βήμα..Και η ψυχολογία να πρέπει πάντα να είναι τέλεια γιατί μόνο αυτό σε κρατάει δυνατή..Θέλω να πω σε όσους περνάνε αυτήν την περιπέτεια,μην ντρέπεστε για τίποτα,να είστε δυνατοί,η ζωή είναι εκεί εξώ και μας περιμένει να την ζήσουμε..Ε23
20
 
 
 
 
σχόλια
Όλα θα πάνε καλά κούκλα!Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι στην κατάσταση σου , διοτι η ψυχολογία σου επιρεαζει υπεραρκετά την αρρώστια σου σε σημείο επικίνδυνο. (στο λέω λόγο εμπειρίας δικού μου ανθρώπου). Σου εύχομαι δύναμη και υπομονή. Power baby POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους απλά ήθελα κι εγώ να σου ευχηθώ τα καλύτερα. Να έχεις δύναμη και κουράγιο και να δεις που όλα θα πάνε καλά. Η σκέψη όλων μας κοντά σου. Να είσαι καλά κορίτσι μου :)
Ενα μεγάλο ευχαριστώ δεν φτάνει για όλους αλλά το λέω μέσα απο την καρδιά μου στον καθένα ξεχωριστά..Δεν το βάζω κάτω ποτέ μα ποτέ και για κανέναν λόγο..όλα θα περάσουν γιατί το πιστεύω και προσπαθώ πολύ και καθημέρινα για αυτό..Θα μου επιτρέψετε να πω στα παιδιά που έγραψαν οτι ήταν πρώην καρκινοπαθείς ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ γτ μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα και σας εύχομαι απο εδώ και πέρα μόνο χαρές!Η ζωή προχωράει,με καρκίνο η χωρίς,και καλά θα κάνουμε να την ζούμε..Αγκαλιά σε όλους!!!
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σου εύχομαι, θάρρος και θετική σκέψη. Σίγουρα έχεις τη δική μας σκέψη.Για τα σημάδια που λες να φροντίζεις τις φλεβούλες σου με μολυβόνερο/αλουμινόνερο από το φαρμακείο. Ρώτησε τις νοσηλεύτριες για τη χρήση κι επίσης υπάρχουν οικονομικές αλοιφές που κάνουν θαύματα στις μελανιές, για να μη νιώθεις άβολα. :))
Γεια σου! Πρωην καρκινοπαθης εδω επισης! Και οταν λέμε πρωην εννοουμε πρωην,προχτες εκανα την τελευταία μου αξονικη και τελος! δεν χρειαζεται αλλη,περασαν 5 χρονια απο τη διαγνωση και τις πρωτες μου θεραπειες (στα 23 διαγνωστηκα κι εγω). Τώρα με απασχολει μονο το παρτυ που διοργανωνουμε γι αυτο το λογο σε λιγες ημερες. Να εχεις υπομονή και δυναμη οταν τα πραγματα ειναι δυσκολα..Η ζωη σου αυτη τη στιγμη εχει δυσβατες ανηφορες αλλα αυτο σημαινει και πανεμορφες κορυφες!
Τα σημαδια σου και την πτωση των μαλλιων σου θα τα λογιασεις για παρασημα και θα τα κυκλοφορεις περηφανη. Εισαι σε πολεμο, αυτα δειχνουν τον αγωνα σου και σηματοδοτουν τις μικρες νικες που εχεις στις καθημερινες σου μαχες.Μαχες πιο ουσιαστικες απο την αναγκη για αποδοχη απο τον περιγυρο και πιο σημαντικες απο την προσπαθεια αλλαγης γνωμης του καθε ανεγκεφαλου τυχαρπαστου.Δικαιουσαι να αισθανεσαι απειρα πραγματα σε αυτη τη φαση, τοσα οσα και οι ατελειωτες σκεψεις που περνανε απο το μυαλο σου, αλλα ΟΧΙ ντροπη.Εσεις που παλευετε και στεκεστε ορθιοι ανεξαρτητα απο την αιφνιδια τροπη που πηρε η ζωη σας, το αναπαντεχο των εξελιξεων και τη σφοδροτητα της καθημερινης μαχης, μονο δυναμη αποπνεετε. Μη δεχτεις, μην ασχοληθεις, μη σκεφτεις τπτ λιγοτερο απο αυτο.Κουραγιο, υπομονη και καλη επιτυχια στον αγωνα σου. :)
Εμ εξομολογήσεις λέγεται οπότε να και η δική μου.Είμαι πρώην καρκινοπαθής, και μάλιστα δύο φορές, σε μικρή ηλικία, 11 και 15.Σε νιώθω μέχρι εκεί που δεν πάει.Άκου λοιπόν τι έμαθα (πσσσσσσ ο πάλιουρας ναουμ).Δεν ξέρω για χάπια, θεραπείες, γιατρούς κτλ.Το μόνο που ξέρω, είναι πως χρειάζεται (πρόσεξε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) να μην το βάλεις ποτέ κάτω. ΠΟΤΕ! Γιούργιαααααααααα!!!Και όλα θα είναι καλά!!!
Scroll to top icon