ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 16:24

Το ονειρο μου

Το ονειρο μου είναι να γίνω γιατρός αλλά έχοντας ξεκινήσει τα θερινά μαθήματα ...ηδη έχω κουραστεί δεν πιστεύω να περάσω στην σχολή και σίγουρα ούτε έξω θα σπουδάσω όπως θα κανουν οι τεμπέληδες πλούσιοι συμμαθητές μου ...κουραστηκα να προσπαθώ σε μια χωρα χωρίς μέλλον...
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι κουράζεστε από τώρα ρε παιδιά; Έχω κι εγώ φίλες που δεν αντέχουν την πίεση. Αν θέλεις να τα καταφέρεις θέλει κόπο,προσπάθεια και το γνωστό πρόγραμμα :PΚι εγώ έτσι ήμουν κουρασμένη και δεν είχα χρόνο για έξω αλλά δεν τα παράτησα και ανταμοιφθηκα. Ξερω ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο αλλά για να έχεις στόχο την ιατρική αν ζοριστεις και λίγο δεν πειράζει!!Όταν θες να τα παρατησεις πάντα να θυμάσαι για ποιο λόγο κάνεις αυτό που κάνεις.
Οι πλούσιοι συμμαθητές σου είναι τεμπέληδες, η χώρα σου δεν έχει μέλλον, και εσύ κουράστηκες μόλις με τα θερινά μαθήματα και τελικά μάλλον δεν θα περάσεις γιατί δεν σε κόβεις να το παλεύεις και τον χειμώνα.Σκοτώθηκες στην προσπάθεια παιδί μου! Ξεκουράσου λίγο!
Μεχρι την ανταπαντηση με αυτοματη ατακα εχω καταφερει..σε κατι τετοια που θελουν μια συνοψη καταληγω σε εκθεση.Χμμμ..πρεπει να εξασκηθω περισσοτερο!
Scroll to top icon