ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 01:30

Εγώ χάθηκα για σένα

αλλά για ένα είμαι σίγουρη,σε αγάπησα αληθινά.Να είσαι καλά, όπου κι αν είσαι.Να προσέχεις, μωρό μου όμορφο, τον ιδιαίτερο εαυτό σου. Να το βελτιώνεις για να βρεις καλά άτομα δίπλα σου. Να στέκεσαι σε αυτούς που σου στέκονται. Να μη σε εκμεταλλεύονται οι δήθεν, να μην παρασύρεσαι από τα δήθεν. Να φιλτράρεις τις κακές σου σκέψεις, πριν γίνουν κακές λέξεις, γιατί αυτές καποιες φορές πληγώνουν ανεπανόρθωτα. Να μάθεις να ζητάς συγγνώμη, οι καλοί άνθρωποι θα σε αγκαλιάζουν για την πράξη σου αυτή... Να μη φοβάσαι, προπαντός.Να χαρίζεις τη μοναδική αγάπη σου χωρίς τσιγκουνιά, γιατί και νεκρούς ανασταίνει. Απόδειξή της, εγώ... όπως κι αν τελείωσε.Σ' αγαπάω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν τον αγαπουσες δεν θα τελειωνε τιποτα!ξανασκεψου το,κ κλεινε του το στομα τν επομενη φορα,,,που θα πεταξει κατι!!αντε κ τσιγκινης δεν ειναι κ κατι σαν μαγος ειναι!
Scroll to top icon