ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2016 | 16:33

Πιπίλα. ..

Εντάξει είναι καλύτερο να ειμαστε μόνοι μας πάρα με τη λάθος παρέα το χουμε καταλάβει όλοι αυτό και επίσης είναι καλό να νιώθουμε καλα μόνοι μας και να μάθουμε τον εαυτό μας.. το πε κ ο Αριστοτέλης ότι σοφός άνθρωπος είναι αυτός που γνωρίζει πρώτα τον εαυτό του.. αλλά ρέ παιδιά. . Μήπως το κάναμε λίγο πιπίλα και φοβόμαστε την ανθρώπινη επαφή? Λέω εγώ τώρα. .. Εγω μόλις που βγαίνω από αυτό το βούρκο και ξεκινάω να συναναστρεφομαι με κοσμο σιγά σιγά...και πραγματικά νιώθω πολύ καλύτερα από τη συνειδητή επιλογή μου όλο το χειμώνα να είμαι σπίτι δουλειά διαβασμα σπίτι. .. για να αναρωτηθούν οι μόνοι-μοναχικοί αν θέλουν να πάνε ένα βήμα μπροστά τον εαυτό τους και να κοινωνικοποιηθουν λίγο παραπάνω. . Τρώγοντας έρχεται η ορεξη...τους τρόπους ο καθένας θα τους βρει μόνος του. . Δεν κάνουν όλοι για όλα. . Και ξεκινάτε να λέτε και κανα "ναι" ακόμα και αν η παρέα δε σας εμπνέει εκ των προτέρων. ..(εμπνευσμένη από την ταινία με το τζιν καρει say yes -δε θυμάμαι αν λέω σωστά τον τιτλο) ρισκάρετε να κάνετε καινούρια πράγματα..Και νταξει κάθε αρχή είναι και δύσκολη παντού και πάντα το ξέρουμε αυτό.. Μην πτοειστε. . Τα καλύτερα δεν πιστεύω ότι έρχονται.. πας εσύ και τα φέρνεις. .. και καμιά φορά δυσκολεύεσαι και να τα φέρεις αλλά μετά αξίζει τον κόπο! ! (Μια κοπέλα που δεν της πάει τίποτα καλά ομως παλεύει καθημερινά να φτιάξει ο.τι χρειάζεται για να ναι ευτυχισμενη!) ;) περιμένω απόψεις!
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι μπερδεύεις αυτούς που από μικροί είναι ντροπαλοί και δεν έχουν πολλές παρέες και εμπειρίες, με αυτούς που συνειδητά επέλεξαν να μην επιστρέφουν το βράδυ σπίτι τους με χαλασμένο στομάχι.Δεν ξέρω τι λέει ο Αριστοτέλης, εγώ τάσσομαι υπέρ των απόψεων του Διογένους του Κυνικού :D
Κάτι έχεις παρεξηγήσει εξομολογούμενη: όταν λέμε (και λέω και εγώ προσωπικά) ''καλύτερα μόνος παρά με τη λάθος παρέα'' δεν εννοώ ότι ταμπουρώνομαι στο σπίτι μου και αποκρούω τους πάντες. Αυτό που γράφω έχει την έννοια ότι αποφεύγω εκείνους που έχω ''δοκιμάσει'' (πολλαπλώς ενίοτε) και δε μου κάνουν. Αν τώρα πάλι υπάρξουν οι ευκαιρίες, θα τις ''δοκιμάσω'', και είτε θα τις προχωρήσω είτε θα τις πετάξω στον κάλαθο των αχρήστων.
Είναι η ταινία yes man και συμφωνώ μαζί σου σου ότι την επαφή πρέπει να την επιδιώξει κανείς για να την κερδίσει. Όλα ξεκινούν από μικρά βήματα, έτσι και οι γνωριμίες από ένα απλό γεια, ένα χαμόγελο, αρκεί είμαστε δεκτικοι σ'αυτά όταν το ένστικτο και η καρδιά μας το λέει. Και κάπως έτσι οι γνωριμίες εξελίσσονται σε σχέσεις ή φιλίες. Σου εύχομαι ολόψυχα να ξαναφτιαξεις τη ζωή σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη, εξομολογουμενη! :)
Scroll to top icon