ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2013 | 16:00

fatty arbuckles

οι χοντροι νομίζουν οτι επειδη δεν βλέπονται ολος ο κοσμος τους χρωστάει να τους προσέχει. κι αν δεν τους προσέξει, θεωρείται και "ρηχός". και εαν φερονται και με αγένεια, πρέπει να τους συγχωρουμε γιατι εχουν δικαιολογία το οτι πρέπει να τους λυπόμαστε(εμμεσως). πρώην φιλη, στην οποια ειχα φερθει με τον καλύτερο τροπο,(για πολλά χρονια) με εχει προσβάλλει απειρες φορές. μεχρι το οτι τα ρουχα μου ειναι φτηνιαρικα επειδη στο νουμερο μου βρισκεις ευκολα ρουχα εχω ακουσει. η εξυπνάδα δεν πάει με το κιλο (ουτε με την ασχήμια) παρηγορηθειτε ασχημοι αυτου του κοσμου οτι εχετε αλλα χαρίσματα. αν δεν τα καλλιεργήσεις τα χαρίσματα θα εισαι οχι μονο ασχημος αλλα και παλιοχαρακτήρας. κι αυτό ειναι χειρότερο. παλιοτερα δεν εκρινα καθολου απο την εμφάνιση. αλλα τωρα θα κανω οπως οι περισσότεροι. αντε να φατε πεντε χαμπουργκερ. Δε σας χρωστάει ο κόσμος.Οι καλες εξαιρέσεις ας μήν το πάρουν προσωπικά παρακαλω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πέστα χρυσόστομε/η! "Αγαπημένο" μου είδος γυναίκας: η ξινισμένη χοντρέλο στο μπαρ που κοιτάζει με ύφος χιλίων καρδιναλίων τους κακομοίρηδες που την κερνάνε ποτά.
Θυμάμαι ακόμη στην Πανόρμου στα μπαράκια δύο τύπους, μια χαρά παιδιά, να κρατάνε το ποτό τους στο στήθος, εμφανώς νευρικοί και να μιλάνε σε δύο όρκες που είχανε υφάκι. Μην υποτιμάτε την γενικότερη απελπισία των αντρών.
Scroll to top icon