Πολάκης: Πήγα σαν επιστήμονας για βοήθεια στην αιμορροϊδεκτομή στη Σαντορίνη

Πολάκης: Πήγα σαν επιστήμονας για βοήθεια στην αιμορροϊδεκτομή στη Σαντορίνη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Επιθετική ήταν η απάντηση του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, με την οποία επικρίνεται η παρουσία του υπουργού στο χειρουργείο στη Σαντορίνη και τίθεται ζήτημα νομιμότητας.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Πολάκης επιτίθεται στον Ιατρικό Σύλλογο και προσωπικά στον Πρόεδρο του, κ. Πατούλη και σημειώνει ότι κλήθηκε για βοήθεια ως επιστήμονας στην αιμορροϊδεκτομή.

Η ανάρτηση του υπουργού:

«Στην απαράδεκτη, γελοία και μίζερη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων (δηλ. του Πατουλη συγκεκριμένα, ο οποίος μετά που έχασε την πρόσβαση στο υπουργείο υγείας που είχε επι Αδώνι -Βορίδη εχει πάθει παράκρουση απώλειας εξουσίας )

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Το ότι έκλεισα το Ιατρείο μου και τα βιβλία της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως οφειλα μετά που έγινε υπουργός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι απώλεσα την επιστημονική μου ιδιότητα και την ειδίκευση μου στη χειρουργική την οποία Υποχρεούμαι να χρησιμοποιώ όταν κληθώ για βοήθεια είτε από ασθενή ,είτε από συνάδελφο γιατρό όπως επιβάλλει άλλωστε ο όρκος του Ιπποκρατη.

ΥΓ 1 με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις καταλαβαίνει κανείς το φθόνο και το μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού που ακούμπησε όλη του την ύπαρξη στο να είναι η θεραπαινιδα της εξουσίας ,αποκτώντας αξία που ποτέ δε θα κατακτούσε με τις δικές του ηθικές ,πνευματικές η επιστημονικές δυνάμεις.

ΥΓ2 θέλω να μάθω τι στάση κράτησαν οι άλλες παρατάξεις στον ΙΣΑ στην ανακοίνωση αυτή και ειδικά οι αριστερές».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM