ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2016 | 13:56

Εγώ αυτό που βλέπω,

είναι το εξής... Τα άτομα που είναι μόνα, χωρίς σχέση και χωρίς παρέα, σε όλες τις ηλικίες, στιγματίζονται ως προβληματικά και αποφεύγονται. Είναι φυσιολογική αντίδραση του ανθρώπου να μην κάτι θέλει που δεν θέλουν οι άλλοι όσο πολύ και αν αξίζει αυτό το κάτι. Παραδεχτείτε το, όλοι έτσι σκεφτόμασατε αυτόματα, μέχρι και εγώ που περνάω την ίδια φάση βλέπω αυτές τις σκέψεις να περνάνε αστραπιαία από το μυαλό μου μέχρι να τις εκλογικεύσω. Τώρα καλό ερώτημα θα ήταν αυτό. Καλά ρε κορίτσι μου, έστω πως δεν είσαι ¨προβληματική¨ πως τα κατάφερες έτσι εσύ και άλλοι πόσοι; Δεν ξέρω, αν έχει κανείς κάποια απάντηση ας μου την πει και μένα. Αυτό που ξέρω είναι πως πέρασα 2 χρόνια της ζωής μου να θεωρώ τον εαυτό μου προβληματικό χωρίς λόγο, να ψάχνω τους λόγους που μένω πάντα εκτός, το ψείρισα όσο δεν γινόταν και δεν βρήκα πολλά να διορθώσω. Οκ ίσως δίνω την εντύπωση πως είμαι λίγο ιδιορρυθμή ή χαζούλα , αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό... Όπως και να' χει δεν είμαι αρκετά cool για να έχω την παρέα των συμμαθητών μου και φυσικά μου αξίζει και λίγη κοροίδια ανά καιρόυς αλλά τι να κάνουμε? Θα επιβιώσω..! Πολλές φορές νιώθω εντελώς μόνη (ίσως γιατί είμαι) και εγκλωβισμένη σε έναν φαύλο κύκλο, αλλά θα επιβιώσω..! Επείδη έχω δει ανά καιρούς πολλά κορίτσια κυρίως, γύρω στην ηλικία μου να κάνουν παρόμοιες εξομολογήσεις, θέλω να σας πω, ναι μεν να προσπαθείτε να κάνετε τον εαυτό σας καλύτερο, αλλά μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας κάνει να αισθάνεται άσχημα..! Και εσείς θα επιβιώσετε :)))ΥΓ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ.!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και έχεις δίκιο, και το πιστεύω και εγώ: το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ελεύθερων (που δεν έχουν και τις κατάλληλες παρέες) είναι η ίδια η ελευθερία τους γιατί για τους γύρω υποδηλώνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.
Στο σχολειο δεν μιλαγα σχεδον με κανεναν τους θεωρουσα και ακομη τους θεωρω κακιες παρεες διοτι ειτε κοροιδευαν και φερονταν ασχημα στους γυρω τους ειτε ηταν ψευτικοι ανθρωποι ,τωρα που μπηκα πανεπιστημιο ειναι διαφορετικα πραγματα ,περνας καλα ,γελας ,γνριζεις συνεχως κοσμο ;)
Scroll to top icon