ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 14:07

:)

Γεια σας, μιλάω με ενα παιδι απο το γυμναστήριο εδώ και μια βδομάδα περιπου..αυτός μου πρώτο μίλησε..απο τοτε μου πιάνει συνέχεια την κουβέντα προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή με κάθε τροπο..με ρωτάει πραγματα για μένα,με κοιτάζει συνεχώς και δείχνει να θέλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά μου..μέχρι κ ακριβως τι ωρα πάω στο γυμναστήριο με ρώτησε κ έρχεται την ίδια ώρα κ αυτός..είναι ωραίο παιδι έχει πολλή πλάκα και φαίνεται εντάξει άτομο..μάλλον παιζει να μου αρέσει λίγο γιατί δεν θέλω να τον αποφεύγω κ μου αρέσει η κουβέντα του..το θέμα είναι οτι δεν ξέρω που συχνάζει μονο που μενει..κ συναντιομαστε προς το παρόν μονο στο γυμναστήριο.. Πως μπορώ να του τραβάω την προσοχή και να δω αν ενδιαφέρεται οντως;;πείτε μου μικρά τιπς :) ευχαριστώ πολυυυ!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ρώτα τον πως γίνεται μια άσκηση και αφού σου δείξει, στο τέλος της άσκησης ευχαρίστησέ τον και πιάσε κουβέντα πχ πόσο δύσκολη άσκηση ήταν, πιάστηκες κλπ..Και πάνω στην κουβέντα ρώτα τον αν ψήνεται για καμιά χαλαρή μεταπροπονητική βόλτα..για αποθεραπεία !! ;-)
Δε νομίζω πως χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο..εφόσον δε σου είναι αδιάφορος και είσαι δεκτική στο φλερτ-προσέγγισή του, όλα θα έρθουν από μόνα τους. Just make sure ότι θα σε πιάσει να τον κοιτάζεις κανά δυό φορές ;)
Scroll to top icon