Ιταλία: Τέσσερις αστυνομικοί μαγειρεύουν μακαρόνια σ' ένα μοναχικό, ηλικιωμένο ζευγάρι σε μια τρυφερή κίνηση ανθρωπιάς

Ιταλία: Τέσσερις αστυνομικοί μαγειρεύουν μακαρόνια σ' ένα μοναχικό, ηλικιωμένο ζευγάρι σε μια τρυφερή κίνηση ανθρωπιάς Facebook Twitter
2

Το έντονο κλάμα που ακούστηκε από το διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Ρώμη κινητοποίησε τους γείτονες που πίστεψαν πως συμβαίνει κάτι σοβαρό και κάλεσαν την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τον «Independent», όταν τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν την 89χρονη Jole και τον 94χρονο Michele σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το ζευγάρι τους εξομολογήθηκε πως κανείς δεν τους είχε επισκεφθεί για μήνες και ένιωθαν απέραντη μοναξιά και την ίδια στιγμή οι ειδήσεις στην τηλεόραση τoύς είχαν προκαλέσει στενοχώρια και θλίψη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε κλάματα. 

Ιταλία: Τέσσερις αστυνομικοί μαγειρεύουν μακαρόνια σ' ένα μοναχικό, ηλικιωμένο ζευγάρι σε μια τρυφερή κίνηση ανθρωπιάς Facebook Twitter

Οι αστυνομικοί θέλοντας να τους κάνουν λίγη παρέα και να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και ζήτησαν την άδεια να μπουν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν μακαρόνια με παρμεζάνα. 

Mάλιστα, μία περιγραφή της τρυφερής κίνησης των αστυνομικών μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες ανέβηκε σε επίσημη σελίδα της ιταλικής αστυνομίας στο facebook και γρήγορα έγινε viral.

 

«Δεν είναι πάντα εύκολη η ζωή. Ειδικά όταν η πόλη είναι άδεια και οι γείτονες είναι μακριά σε διακοπές» αναφέρουν στην δήλωσή τους οι αστυνομικοί και προσθέτουν «η Jole και ο Michele αγαπούν ο ένας τον άλλον αλλά η μοναξιά είναι ένα βάρος για την καρδιά και έτσι μπορούν να χάσουν την ελπίδα τους».

Με πληροφορίες από τον Independent

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
LIFO NEWSROOM
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ συγκινητικό!! Κι εδώ για όποιον θέλει να προσφέρει λίγο από το χρόνο του δίνοντας πολλή χαρά, υπάρχει κίνηση στο γηροκομείο Αθηνών, μπορείτε να βρείτε τα σχετικά στο facebook.