ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2016 | 12:43

Gym room

Θα θελα να ειχα ενα σπιτι με πολλα δωματια και στο ενα απ αυτα να χα το δικο μου γυμναστηριο. Ποσο τελειο θα ηταν. Ετσι δεν θα χα καμια δικαιολογια για να μην γυμναστω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Καλά θα ήταν και θα απέφευγες και τα περίεργα βλέμματα εν ωρα εκγύμνασης ή τους ενοχλητικούς και συνάμα αστείους ήχους που βγάζουν κάποιοι όταν σηκώνουν 250 κιλά, λες και πάνε για Γκίνες! Ασταδιάλα...
Εγω ξερεις με τι γελαω? Με αυτους που πινουν τα σφηνακια 10 10 μαζι και τα μουτρα τους μοιαζουν κατι σαν ξερναω και μου δωσανε 10 λιτρα λεμονι να πιω ταυτοχρονα. Στη τελικη τι περιμενες να εχεις 200 κιλα στο παγκο και να μην βγαζεις αχνα? Απλα δεν γινεται ασε που οταν βγαζεις ηχους ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εχεις παραπανω δυναμη.
Δεν χρειαζονται τιποτε απο ολα αυτα για να μπορέσει κάποιος να γυμναστεί. Ούτε μπάρες, ούτε τροχαλίες κλπ. Μετατρέψτε το σωματικό σας βάρος σαν εργαλείο γυμναστικής.Αρκεί ένα μονόζυγο και ταυάκια για βιθύσεις..Άλλωστε το μονόζυγο είναι ο βασιλιάς των ασκήσεων..
Ρε συ, ειναι κοντρα ρολος για το σπιτι το gym room. Το σπιτι ειναι για να ρεμβαζουμε, να ακουμε τη μουσικη που θελουμε κι οχι αυτη που θελουν οι ροκαμπιλι-γυμναστες, τα τουμπανα-θαμωνες, κλπ. και να χαλαρωνουμε γενικοτερα...Δεν κολλαει το γυμναστηριο!
Είχα εγώ στο πατρικό μου. Δηλαδή, του αδερφού μου και του πατέρα μου ήταν, αλλά είχε τα πάντα. Τη λάτρευα τη γυμναστική. Δε με θυμάμαι ποτέ να μπήκα για να κάνω. Έμπαινα μέσα μόνο για να κοροϊδέψω τον αδερφό μου, μέχρι που μια μέρα, κοπάνησα το πόδι μου σε ένα βαράκι που βρισκόταν στο πάτωμα, έσπασα το μικρό μου δαχτυλάκι και δεν ξαναμπήκα. Όπως σου είπε και το τρουφάκι (αρε Τρουφάκι, γιατί να μην έχει παραπάνω συμφωνώ να σου κάνω καθημερινά; )πάντα θα υπάρχουν δικαιολογίες.
Scroll to top icon